Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nincs párkapcsolata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs párkapcsolata, magányosnak érzi magát így nyáron?

Figyelt kérdés

Én ilyenkor sokkal jobban örülnék egy barátnőnek, mert bárhova megyek, de ha csak az utcára megyek ki, szinte biztos, hogy a többség nem egyedül van. És ez nekem nem tetszik.

Biztos télen se más ilyen szempontból a helyzet, de akkor szerintem nehezebb észrevenni, és amiről nem tudok, az nem fáj.

2013. júl. 26. 12:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Marok Marcsa és Reisz Rozália mindig velem vannak :3
2013. júl. 26. 12:19
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen, deviszont sokkal szabadabb vagy, nem kell senkihez alkalmazkodnod.
2013. júl. 26. 12:20
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

"e ha csak az utcára megyek ki, szinte biztos, hogy a többség nem egyedül van. És ez nekem nem tetszik. "

Ez mekkora tömeggyilkos szöveg. :)

2013. júl. 26. 12:23
 4/18 anonim válasza:
100%

Igen, de én már megszoktam. :(

Egy lány.

2013. júl. 26. 12:24
 5/18 anonim ***** válasza:

Kicsit...

L

2013. júl. 26. 12:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az is elég lenne ha csak sima barátaim lennének. Tényleg elég lehangoló hogy egyedül mászkálok mindenhol, így még ismerkedni se lehet mert mindenki csapatostul van :/
2013. júl. 26. 12:34
 7/18 anonim ***** válasza:
#3 LoL #Đ
2013. júl. 26. 12:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Egy kicsit szar, de már megszoktam, hogy mindig egyedül vagyok. 21L
2013. júl. 26. 12:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen...főleg mikor találkozom a barátaimmal és mindegyik a fiújával/nőjével jön. Sokszor összeszorul a szívem, mikor összebújni látom őket. De nyáron a legrosszabb tényleg, bármerre megyek, mindenki turbékol...én meg ballagok nagy magányomban.
2013. júl. 26. 12:42
 10/18 anonim ***** válasza:
20 éves fiú vagyok. Nincs, és nem is volt még párkapcsolatom. Gyakran magányosnak érzem magam, de ez nem mindig jellemző. Nincsenek velem egykorú barátaim sem. Ha kimozdulok otthonról, az is csak annyiból áll legtöbbször, hogy elsétálok egyedül a belvárosba, és vissza, közben néha elnyalok egy fagyit. A családon kívül a társaság számomra egy-egy szakkörös kirándulásban nyilvánul meg, ahol is csak a felnőttekkel (41-58 évesek) beszélgetek. Ők a barátaim. (Nagyjából 3-an vannak, akiket én barátnak neveznék, és közülük csak 1, maximum 2 személy tekint rám barátként.) Ennek nagyon örülök, fontosnak tartom a barátságukat, viszont, ritkán találkozom sajnos velük.
2013. júl. 26. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!