Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nincs párkapcsolata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs párkapcsolata, magányosnak érzi magát így nyáron?

Figyelt kérdés

Én ilyenkor sokkal jobban örülnék egy barátnőnek, mert bárhova megyek, de ha csak az utcára megyek ki, szinte biztos, hogy a többség nem egyedül van. És ez nekem nem tetszik.

Biztos télen se más ilyen szempontból a helyzet, de akkor szerintem nehezebb észrevenni, és amiről nem tudok, az nem fáj.

2013. júl. 26. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Néha rám jön a dili, de kibírom! :D

Én attól tudnék a falra mászni, amikor szekálódnak, hogy nincs barátnőm! -.-

2013. júl. 26. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Már megszoktam, hogy nem kellek senkinek. Ha magányos vagyok, lefoglalom magam valamivel, tennivaló az akad bőven. A fene se fog a felszínes, anyagias nőkkel bajlódni.
2013. júl. 26. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Néha nekem is hiányzik egy társ. :/ Viszont nem egyszerű rendes csajt kifogni manapság... 21/F
2013. júl. 26. 16:46
 14/18 Szergej55 ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 27. 21:20
 15/18 anonim válasza:
egy kicsit igen... főleg akkor ha elmegyek valahova, de otthon se sokkal jobb.
2013. júl. 27. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát néha de akkor leülök TeamSpeak-en netes ismerősökkel beszélni és velük el hülyülni a napot.

(Vagy leülök egy 40ezer ticket-es caspian elé)

2013. júl. 28. 23:14
 17/18 anonim válasza:
Nemrég jöttem ki egy eléggé elcs*szett kapcsolatból, utána egy darabig nem hiányoltam az ellenkező nem társaságát. De most nyáron, hogy szinte mindig van szabadidőm, unatkozom, nagyon tudnék örülni egy rendes párkapcsolatnak. F
2013. aug. 3. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is elég magányosnak érzem magam de ha szeptembertől megint suli+munka kombó lesz jóval kevesebb időm lesz. Szóval ilyenkor azzal vigasztalom 'magam, hogy utána rámenne a kapcsolat arra, hogy nincs időm.
2013. aug. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!