Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek ha magányosnak érzitek magatokat? Sikerül elűzni valamivel ezt az érzést? Magány, szeretet hiány?
Mostanában gyakran érzem így magam. Pedig valójában nincs okom rá. Sokan szeretnek, sosem vagyok egyedül, nagy családban élek. Vannak barátaim, igaz, Barátom nincs, és azt hiszem ez lehet az oka mindennek. Alapjába véve mosolygós, boldog lány vagyok, de az elmúlt időben sokszor érzem magam lehangoltnak, magányosnak.
Akik voltak már hasonló helyzetben, hogy sikerült kimászni?
18/L
Rockzene, Amnesia, egy két barát.
Sunset voltam.
Befekszem az ágyba, ölembe veszem a laptopot, feljövök GYIK-re, közben eszek egy kebabot.
A GYIK mindig megnevettet, eltereli a figyelmem.
A magányt nem a körülöttünk lévő emberek száma hanem a velük való kapcsolat erőssége határozza meg.
Nem állt be változás mostanában nálad?
Én nem tudok jó gyógyírt rá,az biztos hogy a beletörődés nem a jó út,én már benne vagyok.
Én is így érzek ahogy te leírtad még nem találtam rá megoldást sajna:(
18/L
7# Jó kapcsolatom van az emberekkel, családommal barátaimmal. Változás meg hát... erre személyes okokból annyit mondanék, hogy ez elmúlt másfél évben folyamatosan, minden változik körülöttem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!