Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Túl nagyok lennének az elvárásaim veletek szemben? Megfeleltek ezeknek az elvárásoknak?
Figyelt kérdés
Nem: nő
Életkor: 18-26
Magasság: 165-175cm
Tömeg: maximum magasság-100, minimum magasság-120
Gyerek előző kapcsolatból: nincs
Löttyedt has: nincs
Érettségi: van
MAGAS, nőies hang: van
Anyajegyes, pigmentfoltos vagy szeplős bőr: nincs
Vörös haj: nincs
Mellméret: C vagy D kosár.
Nagyon fehér bőr: nincs
Hánynak nem feleltek meg?
2019. máj. 18. 21:28
41/46 anonim válasza:
Én meg a szeplős, vörös, nagyon fehér bőrű csajtól olvadoznék. Nem vagyunk egyformák. :)
42/46 anonim válasza:
Szomorú az, ha valaki úgy tekint a társkeresésre, mint egy állásinterjúra, húspiacra. Legyen ilyen-olyan haja, bőre, végzettsége, meghatározott fizetése, ne lakjon túl messze. Ezzel a hozzáállással a természetességet nyírják ki és az embereket terméknek kezelik ami elég messze áll a valódi szeretettől. Ne csináljátok ezt!
43/46 anonim válasza:
42: Mindenkinek van valami, ami beindít benne dolgokat, amihez vonzódik. Nyilván a kérdésben levő lista túlzás, de abban nem látom a problémát, ha kijelentem, hogy nekem nagyon tetszik a fehér bőr például.
44/46 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy megfelelnék-e neked? Magadról mit tudsz mondani? Te kinek felelnél meg egyáltalán ennyi elvárással? Ezen is elkéne gondolkodni..
46/46 Midorillee válasza:
Guminő.... ???
Kaucsuk Zsuzsi,hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!