Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Túl nagyok lennének az elvárásaim veletek szemben? Megfeleltek ezeknek az elvárásoknak?
Nem: nő
Életkor: 18-26
Magasság: 165-175cm
Tömeg: maximum magasság-100, minimum magasság-120
Gyerek előző kapcsolatból: nincs
Löttyedt has: nincs
Érettségi: van
MAGAS, nőies hang: van
Anyajegyes, pigmentfoltos vagy szeplős bőr: nincs
Vörös haj: nincs
Mellméret: C vagy D kosár.
Nagyon fehér bőr: nincs
Hánynak nem feleltek meg?
Nem túl nagyok, te csak próbálod beállítani a saját ízlésedet extra igényesnek, pedig lehet nem az, mert ezekkel a tulajdonoságokkal rendelkezhet egy lófejű nő is vagy olyan is aki pl nem olvas könyveket, nem lehet vele sem művészetről, sem tudományról beszélgetni.
Ezek csak neked tetsző tulajdonságok. Pl a legszebb, legbombább nő akit ismerek, 160 centi alatt van, hófehér bőre van és picit husi is, ha úgyhogy nem pálya nálad, de olyan gyönyörű és értelmes, ha az ő képet linkeled be, azt mondom ne álmodj tesó ha nem vagy minimum egy multi vezetője.
Nem: nő ✅
Életkor: 18-26 ✅ (19)
Magasság: 165-175cm ✅ (170cm)
Tömeg: maximum magasság-100, minimum magasság-120 ❔❔❔ (67kg)
Gyerek előző kapcsolatból: nincs ✅ (a jövőben sem lesz)
Löttyedt has: nincs ❔❔❔ (kisebb pocak)
Érettségi: van ❌ (jövőre írom meg a vizsgát)
MAGAS, nőies hang: van ❔❔❔ (mi számít annak?)
Anyajegyes, pigmentfoltos vagy szeplős bőr: nincs ❌ (szeplős orr és orcák, elszórtan anyajegyek)
Vörös haj: nincs ❌ (rubint vörös 😅)
Mellméret: C vagy D kosár. ❌ (B)
Nagyon fehér bőr: nincs ❌ (elég vakító nyáron, lebarnulni sem tudok)
Volt legalább 15 női válaszoló, és egyik sem felelt meg az összes elvárásnak. Én akkor a helyedben levonnám a következetést, hogy igen, túl nagyok az elvárásaid.
Amúgy ugyanazt tudom kérdezni, amit itt a pasik szoktak a lányoktól, akik olyan csávót keresnek maguk mellé, aki legalább egymillát keres és van saját lakása, kocsija: és te mit tudsz hozni ebbe a kapcsolatba? Mert a csupasz 10cmes farkincád kevés lesz. (Ha valami csoda folytán találsz ilyen nőt.)
Kettőnek nem felelek meg, 30 vagyok és mély búgó hangom van.
Nem tudom te milyen vagy, de aki egy ilyen listával keresgél, szerintem sosem lesz boldog, mert nem ezek a dolgok fontosak egy társnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!