Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Túl nagyok lennének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Túl nagyok lennének az elvárásaim veletek szemben? Megfeleltek ezeknek az elvárásoknak?

Figyelt kérdés

Nem: nő

Életkor: 18-26

Magasság: 165-175cm

Tömeg: maximum magasság-100, minimum magasság-120

Gyerek előző kapcsolatból: nincs

Löttyedt has: nincs

Érettségi: van

MAGAS, nőies hang: van

Anyajegyes, pigmentfoltos vagy szeplős bőr: nincs

Vörös haj: nincs

Mellméret: C vagy D kosár.

Nagyon fehér bőr: nincs

Hánynak nem feleltek meg?

2019. máj. 18. 21:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
81%
157 cm vagyok, nincs MAGAS hangom és vannak anyajegyeim, a többi pipa.
2019. máj. 18. 23:56
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Négynek nem felelek meg, de valahogy nem tudnak meghatni egy ismeretlen elvárásai :D
2019. máj. 19. 00:57
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl nagyok, te csak próbálod beállítani a saját ízlésedet extra igényesnek, pedig lehet nem az, mert ezekkel a tulajdonoságokkal rendelkezhet egy lófejű nő is vagy olyan is aki pl nem olvas könyveket, nem lehet vele sem művészetről, sem tudományról beszélgetni.

Ezek csak neked tetsző tulajdonságok. Pl a legszebb, legbombább nő akit ismerek, 160 centi alatt van, hófehér bőre van és picit husi is, ha úgyhogy nem pálya nálad, de olyan gyönyörű és értelmes, ha az ő képet linkeled be, azt mondom ne álmodj tesó ha nem vagy minimum egy multi vezetője.

2019. máj. 19. 01:01
 24/46 anonim ***** válasza:
73%

Nem: nő ✅

Életkor: 18-26 ✅ (19)

Magasság: 165-175cm ✅ (170cm)

Tömeg: maximum magasság-100, minimum magasság-120 ❔❔❔ (67kg)

Gyerek előző kapcsolatból: nincs ✅ (a jövőben sem lesz)

Löttyedt has: nincs ❔❔❔ (kisebb pocak)

Érettségi: van ❌ (jövőre írom meg a vizsgát)

MAGAS, nőies hang: van ❔❔❔ (mi számít annak?)

Anyajegyes, pigmentfoltos vagy szeplős bőr: nincs ❌ (szeplős orr és orcák, elszórtan anyajegyek)

Vörös haj: nincs ❌ (rubint vörös 😅)

Mellméret: C vagy D kosár. ❌ (B)

Nagyon fehér bőr: nincs ❌ (elég vakító nyáron, lebarnulni sem tudok)

2019. máj. 19. 06:36
 25/46 anonim ***** válasza:
97%
Feleljen meg egy ilyennek a halál.🙂
2019. máj. 19. 07:14
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Volt legalább 15 női válaszoló, és egyik sem felelt meg az összes elvárásnak. Én akkor a helyedben levonnám a következetést, hogy igen, túl nagyok az elvárásaid.

Amúgy ugyanazt tudom kérdezni, amit itt a pasik szoktak a lányoktól, akik olyan csávót keresnek maguk mellé, aki legalább egymillát keres és van saját lakása, kocsija: és te mit tudsz hozni ebbe a kapcsolatba? Mert a csupasz 10cmes farkincád kevés lesz. (Ha valami csoda folytán találsz ilyen nőt.)

2019. máj. 19. 07:39
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Kettőnek nem felelek meg, 30 vagyok és mély búgó hangom van.

Nem tudom te milyen vagy, de aki egy ilyen listával keresgél, szerintem sosem lesz boldog, mert nem ezek a dolgok fontosak egy társnál.

2019. máj. 19. 07:50
 28/46 anonim ***** válasza:
17%
Ha a kölcsönösség jegyében elvárásokat merészelsz megfogalmazni a nők felé akkor nőgyűlölő vagy.
2019. máj. 19. 12:08
 29/46 anonim ***** válasza:
8%
@10: a magas hang nőies, nem tudom, te hol élsz. Gondolom sértve érzed magad.
2019. máj. 19. 14:58
 30/46 A kérdező kommentje:
A nőknek magas hangjuk van, a férfiaknak pedig mély, normáls esetben. Aki a tömeg kritériumot nem tudja értelmezni, az nem kap rá pontot. Aki úgy gondolja, hogy az érettségi kritériumnak nem felel meg (8. válaszoló), azért mert diplomája van, az rosszul gondolja, de pontot azt nem érdemel. Semmi extra kritérium nem volt a felsoroltak között, szomorú, hogy ilyen gyér a kínálat nőoldalon.
2019. máj. 19. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!