Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a lábaim, mert nagyok és csúnyák. Van más is, aki takargatja a fiúk elől?
42-es praclim van és engem is frusztrál, főleg, mert nem lehet válogatni cipő ügyileg. 4 üzlet után mire találok normálisat. Utálok cipőt venni.
Én inkább az egész lábamat takargatom, rossz, gyenge vénákat örököltem és már tinikoromban hajszáleresedett, most meg már kész térkép a lábam...
Hidd el, hogy egy normális férfi nem fog megszólni miatta. Nekem is volt olyan, aki takargatta a lábát, mert sok volt a hajszálér rajta, de engem sosem zavart, sőt tetszett is.
Szóval felesleges az aggodalmatok.
A kérdést 459 lábfétises pasi kedveli.
Meg az első választ is. sokknak ez bejönne.
Ki érdekel most őszintén?!
Egyszer nem néztem még mekkora lába van valakinek. Akit ez zavar az kösse fel magát.
nekem is kamaszkorom óta tiszta visszér a lábam. gondolhatod most, 38 évesen, egy gyerek után milyen...
sosem jelentett gondot a párkeresésben. viszont tettem róla, hogy ma már eres, legalább formás legyen: elkezdtem edzeni.
szerintem a lábméreted miatt ne legyenek gátlásaid, biztosan vannak olyan fazonok, amelyek optikailag "kicsinyítenek". bár nem értek hozzá, de egy sűrűbben varrott, rátétes cipőben biztosan kisebbnek látszik a lábad, mint egy teljesen minta nélküliben.
Semmi.A 24%-os valami kövérfóbiás troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!