Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a lábaim, mert nagyok és csúnyák. Van más is, aki takargatja a fiúk elől?
Most te nő vagy? :D
Csak viccelek.
Nekem is nagy van, nagy talpakon élek (41-42) de én sokkal magasabb vagyok nálad.
Nem a lábad nagy, hanem a talpméreted. Először azt hittem a lábaidat, érted az egész lábaidat takargatod. :D Mik vannak?
Ne foglalkozz vele, senki nem tökéletes. Az a lényeg, hogy egészséges vagy. Cipőt nehezebb kapni rá,de nem lehetetlen.
Ne szégyeld azt a szép lábfejet, szerintem nagyon is csinos tud lenni egy nagy, széles lábfej - legalábbis nekem az egyik kedvencem:).
Nyugodtan mutasd a megfelelő időszakban (tavasztól késő őszig): aki érzékeny rá, biztos tetszeni fog neki, és nem azért, mert szokatlan, mert nem szokatlan, hanem szép.
Volt barátnőmnek 44, de ő mondjuk magas volt.
Egyáltalán nem érdekelt.
163 centi vagyok, és 42-es a lábam :( Ez aztánvégképp hülyén néz ki, a rekordom meg 68 csizma felpróbálás - 1 ténylegesen megvett lábbeli. :/
Bár őszintén kétlem egyébként, hogy bárki csak ezen változó miatt nemet mondana valakinek (ha mégsem akar többet a másik illető, akkor szerintem még legalább egy dolog nem klappolt).
Én mondjuk nem csak ezért nem veszek fel alig takaró szandálokat, de nekem pl nem is tetszenek, szóval mázlim van, ami tetszik az takar és jól is áll a lábamon. :) De szerintem ne szégyelld, van ennél durvább dolog is, szerintem a randipartnereid is tudnának ennél gázabbakat mondani akár magukról, akár korábbi partnereikről. :) (persze nyilván nem fognak, ha úriemberek, de érted :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!