Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfi vagyok és soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfi vagyok és soha nem mertem ismerkedni. Nem is volt barátnőm. Vágytam volna rá de szegény családból származok szégyellem. Hol a ki út?

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 23:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

30 évesen még mindig a családi hátteredre mutogatsz??

Önsajnáltatás.

Miért nem fejlesztetted magad külsőleg-belsőleg? Miért nem tanultál egy jól fizető szakmát?

20 éveseknél még úgy ahogy megértem az ilyenfajta siránkozást ezen az oldalon, de neked már rég túl kéne ezen lenni. De ha neked ez jó, hogy elúszik melletted az élet, akkor egészségedre.

2018. júl. 11. 23:23
 2/16 A kérdező kommentje:
Az csak ugy müködik hogy hipp hopp letöltök magamba egy jól fizető szakmát nem
2018. júl. 11. 23:28
 3/16 anonim ***** válasza:
Na itt kezdődnek a gondok :D
2018. júl. 11. 23:36
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Milyen hipp hopp? 30 éves vagy :DDD Ennyi idő alatt kb. 5 diplomát és 10 okj szakmát meg lehet csinálni

Bár a helyesírásodat elnézve első körben az érettségit ajánlanám.

2018. júl. 11. 23:39
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

#1: lehetnél empatikusabb. Van az a családi háttér, amiből nem lehet ennyire egyszerűen kilépni. Ez olyan, mint egy beteg embert szidni, amiért beteg.

Kérdező, pszichológussal, pszichoterapeutával próbálkoztál már?

2018. júl. 11. 23:42
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Van az a családi háttér, de ott nem az anyagi gond a probléma, és ő semmi mást nem ír. Ha annyi volt a probléma, hogy csórók voltak, de amúgy semmi más bajuk nem volt, kapott szeretetet, semmi agresszió (nem egy pofonról beszélek) vagy trauma, akkor ne mondd már nekem, hogy ennek a csóróságnak az árnyékában kell még élni 30!!! évesen is.
2018. júl. 11. 23:45
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Magyarországon élünk, rengeteg létminimumon, vagy az alatt kereső melós szülő nevel fel gyereket, aztán mégis hányan lesznek értelmes emberek, szakmával, diplomával, nyelvtudással. Ez nem kifogás, pláne nem 30 évesen. Főleg nem a párkapcsolatokban. Rengeteg szegény embernek van párkapcsolata, persze a gyakori logikája szerint csak milliomosoknak lesz felesége, gyereke, ami kb. statisztikailag teljesen lehetetlen.
2018. júl. 11. 23:49
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Épp ma mondta Walker a tévében a rangerek bölcsességét:

"Jobb ha próbálsz és buksz, mint ha meg sem próbálod."

2018. júl. 11. 23:52
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Húzzál el dolgozni!
2018. júl. 12. 00:05
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

Gyerekek. Most fősuliról,meg diplomáról hadováltok, holott a nálunk dolgozó kőművesek nettó 250 ezret kapnak. Van egy pincér haverom aki jattal van,hogy a 300-at kézhez kapja. Olyan szakmákról beszélünk, amit 3,max 4 év alatt ki lehet tanulni és 18 évesen már munkavállaló lehet az ember.

Én ekkora keresettel már nem számolom magam a szegény réteghez.

Hajrá. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

2018. júl. 12. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!