Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szegény srác vagyok akkor nem lesz barátnőm?
Anyukámmal èlek ès dolgozom, de havonta elèg keveset keresek :(
Alapvetően kedves srácnak tartanak, de valahogy nem megy a csajozás.
Tènyleg számít a fizetèsem egy lánynak? :(
23/F
A paromnak se kocsija, se jogsija, se lakasa/haza. Az anyjaval el, az ossz vagyona egy draga telefon, amit a mai napig reszletre fizet. Megis mindennel jobban szeretem mar 6 eve.
Nahat ilyen is van?😱
22L
Nel hiszem, hogy 1% lenne, csak sokan nem szeretik inkabb hiresztelni, hogy semmi vagyona nincs parjuknak.
Akikek meg van, nyilvan dicsekszik vele, ha kell, ha nem. Ezert gondoljal az emberek azt, hogy az aranyasok tobben vannak.
En se szoktam hiresztelni, hogy nem uszunk a penzben, mert senkinek semmi koze hozza, a csalad, baratok tudjak, hogy allunk es itt be is fejeztuk.
A 22 L voltam
Azért anyagiasak a magyar nők mert máshogy nem lehet itthon megfelelő anyagi jólétet teremteni. Ezért van az hogy titokban az egyetemista lányok eladják testüket, na jó biztosan nem mindegyik. Meg a lehető leggazdagabb pasira hajtanak.
A fejlett országokban járva mindig mást tapasztaltam. Ott valószínű szegénynek néztek főleg akkor ha kerékpáron csavarogtam nyugaton. De mivel megvolt a saját anyagi jólétük, ezért a szimpatikus férfit látták bennem és nem a kerékpárom márkáját.
"7 év együttlét után szakítás válás- cudar élet de ez van"
Hát én nem igazán bánkódnék a helyedben egy percet sem. Én mindig a következőképpen néztem ezt a saját esetemben, igaz max. 2-3 éves kapcsolat volt adott esetben. Mi a túróért bánnám egy percig is? Akármi is volt a múltban. Vagyis: ha nem kellek már valakinek ugyan miért hiányozna az az illető nekem a továbbiakban? Bánkódjak egy olyasvalaki miatt aki már nem kíváncsi rám? Hát a nagy lónemiszervet. Így könnyű lezárni és az önbecsülés sem szenved csorbát. Ha nem hát nem, menjen isten hírével! Még aznap este lezárom a dolgot. Mondjuk szerencsére nem sok ilyen volt mert átélni nem kellemes, de tőlem többet nem "kap" egyik sem többet 24 óránál, annyi bánkódást nem lehet megúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!