Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy 23 éves srác szűz és sose volt barátnője?
Figyelt kérdés
Nem jött össze soha, párszor próbálkoztam :/
Ez nagyon nagy baj egy lány szemèben?
2017. okt. 25. 22:56
1/14 anonim válasza:
Semennyire sem gáz. Ne görcsölj rá, és akkor jön majd a nagy ő, mikor nem is számítasz rá.
2/14 anonim válasza:
Nem gáz szerintem :)
Sőt biztosan lesz olyan akinek ez külön tetszeni fog :)
3/14 anonim válasza:
Nem gáz, saját magánügyed.
Alakítsd úgy az életedet, hogy most már végre összejöjjön.
4/14 anonim válasza:
Milyen fura, hogy ilyen korban sokkal több a szűz férfi mint a nő, nem? Nem vagyok előítéletes, csupán sok a véletlen.
5/14 anonim válasza:
A jelenlegi párom idősebb volt, mint te, amikor összejöttem vele. Egyáltalán nem zavart, hogy szűz, örültem, hogy nem kamuzik és próbál másmilyennek tűnni, mint aki és őszintén elmondta
6/14 anonim válasza:
"Milyen fura, hogy ilyen korban sokkal több a szűz férfi mint a nő, nem? Nem vagyok előítéletes, csupán sok a véletlen."
A nők szexuális piaci értéke 16-17 éves kortól az egekbe megy egészen 23-24 éves korukig (ez a csúcs), eddig az időpntig a 99 % már nem szűz.
A fiúk szexuális piaci értéke meg 25 felett KEZD el felfelé indulni, 30 felett erőteljesen növekedni, majd 35-38 körül van a csúcs.
Na ezek miatt van ennyi szűz fiatal srác.
Persze lehet hogy ezt páran nem értik, de attól még ez van.
8/14 anonim válasza:
4 es nincs több csak nekem pl rögeszmémmé vált kiirni mert félek hogy elfelejtenek 24f
9/14 anonim válasza:
Tojd mar le a lanyokat. :D oregek es rusnyak lesznek eleg hamar mig te elsz es virulsz soka
10/14 anonim válasza:
Ha alacsony vagy akkor nem meglepő és ebből kifolyólag nem is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!