Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfi vagyok és soha nem mertem ismerkedni. Nem is volt barátnőm. Vágytam volna rá de szegény családból származok szégyellem. Hol a ki út?
Bírom ezt a legyen jó szakmád....akkor fizeted a tandíjat?
Az átlag kettes érettségi.....sorozatos bukások......szóval akkor fizetheted a magántanárt, az újra érettségit, az egyetemi tandíjat! Ha nem akkor ne pof@zz!
Külsőleg ha az embernek gerincferdülése van akkor nem sportolhat! Ha genetikailag vékony akkor nem hízik.
De fiztheted a kondibérletet is!
A kiút vagy aki vagy és aki elfogadd az jó aki nem annak le is út fel is út!
Utolsó ezt ugye te se gondoltad komolyan?
Egyrészt ha szakmát tanulsz (hisz abból is kellemesen el lehet élni) nem kell érettségi. Ha egyetemet okj-t fősulit akarsz akkor meg ne linkeskedj hanem tanulj. Máris nem buksz meg nem kettesekkel rugdalnak át.
Az ismerőseim között nem igen van aki fizetősön járna egyetemre. De ezért bejártunk az iskolába és tanultunk nem az utcán kóboroltunk meg bulizgattunk.
A szegénység pedig gyenge kifogás. Pároméknak sokszor lakni se volt hol anya otthonokban húzták meg magukat meg garazsakban stb. és enni se volt nem egyszer úgy loptak hogy ne haljanak éhen. A két testvére semmirekellő lett ő meg vállalkozó.
Nagyobb részt döntés és akarat kérdése és kell egy kis szerencse. De az biztos hogy nem vezet sehova ha az ember leül és panaszkodik.
Kifogàs 12-es nagyon meg kèrdező is.
Mit csinàltàl 30 èves korodig?
Mièrt nem tanultál?
Mièrt nem fejlesztetted magad?
Megint màsra mutogatunk sztori.
30 èves fèrfi itt tart?
Komolyan mondom elkèpesztő.
Tudod sok olyat ismerek aki maga èpítette fel magàt szegèny csalàdi hàttèrrel.
Halgasd meg - Brian Tracy Phoenix szeminàrium 4.szekciójàt ott pont erről van szó.
Nyelveket mit tudsz?
Mondjuk a helyedbe elkezdenèk valami szakmát tanulni aztàn szèpen karriert èpíteni az alvàs rovàsàra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!