Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Túl nagyok lennének az elvárásaim veletek szemben? Megfeleltek ezeknek az elvárásoknak?
Nem: nő
Életkor: 18-26
Magasság: 165-175cm
Tömeg: maximum magasság-100, minimum magasság-120
Gyerek előző kapcsolatból: nincs
Löttyedt has: nincs
Érettségi: van
MAGAS, nőies hang: van
Anyajegyes, pigmentfoltos vagy szeplős bőr: nincs
Vörös haj: nincs
Mellméret: C vagy D kosár.
Nagyon fehér bőr: nincs
Hánynak nem feleltek meg?
"szomorú, hogy ilyen gyér a kínálat nőoldalon"
Nem a kínálat a gyér, hanem nem a te elképzeléseidhez megfelelve születünk. Bocs má' hogy szeplőm van és nem nőttem meg minimum 165 centisre, a vékonyságomhoz meg nem társul kosárlabda mell.
De mondd, te mit tudsz felmutatni?
Jóképű vagy? Van 20 centis farkad? Kigyúrt tested van? Nincs egy anyajegyed se?
Mert ha ezek nincsenek meg akkor ideje lenne leadnod neked is az igényekből. Ha te nem vagy tökéletes akkor ne várj tökéletességet egy nőtől.
Jó isten...
Tudsz róla, hogy az elvárásaid közül kb 2 állandó a többi változhat?
Nekem csak egy elvárásom van nőkènt: belül ne legyen romlott
A külső az folyamatosan változik erre hiába akarod alapozni az èleted csak szólok :D
Érettségi van, nagyon fehér bőr csak télen, mert akkor nem lehet kifeküdni napozni. A hasam nem kockás, csak lapos. 21 vagyok, de a 160cm-t sem érem el :D
Van ilyen lány amit szeretnél, talán 1 vagy 2 :D de egyetlen ismerősöm sincs, akinek ne lenne anyajegye, vagy pigmentfoltja.
Ha mindehhez még értékes belsőt is szeretnél.. hát
Sok sikert, szerintem ezek magad elvárások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!