Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban hölgyektől kérdezem, melyek a legvonzóbb férfias szakmák számotokra az alábbiak közül?
Számotokra melyik foglalkozás a legvonzóbb ezek közül, és miért?
Melyik a legkevésbé vonzó, és miért?
Mozdonyvezető, Buszvezető, Színész, Villamosmérnök, Programozó, Informatikus, Zenész, Filmiparban dolgozó, Boltvezető, Értékesítő, Középiskolai tanár, Egyetemi tanár, Közgazdász.
Szeretném félretenni az anyagi hátterét a kérdésnek. Illetve szeretnék olyan foglalkozásokat szándékosan nem felsorolni, amelyek mindenki számára vonzóak, pl. orvos, építész, ügyvéd.
Ne aggódjatok, nem a válaszotok szerint szeretnék karrierutat választani. :)
Kár, hogy mentős nincs a felsorolásban, pedig az is nagyon férfias szakma :)
Legvonzóbbtól a legkevésbé vonzóig:
1. Programozó, Villamosmérnök, Informatikus
2. Filmiparban dolgozó, zenész, színész
3. Középiskolai tanár, egyetemi tanár, Boltvezető
4. Közgazdász, értékesítő
5. Mozdonyvezető, Buszvezető
> Történelem szakon végeztem, nekem számít, hogy a másikat is legalább ilyen mélységében érdekelje a dolog
Ez igazi szakbarbár dolog. Engem nagyon érdekel a történelmem, de szoftverfejlesztő vagyok. Most akkor -- hipotetikusan beszélve -- nálad ezért kiesnék? Hihetetlen emberek vannak.
> Történelem szakon végeztem, nekem számít, hogy a másikat is legalább ilyen mélységében érdekelje a dolog
Ahogy utolsó kolléga mondja.
Amúgy tudnék mesélni a történelem mekkora kamu amit tanítanak,a 3/4 a biboldó háttérhatalom írja,tehát negyede se igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!