Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban hölgyektől kérdezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban hölgyektől kérdezem, melyek a legvonzóbb férfias szakmák számotokra az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Számotokra melyik foglalkozás a legvonzóbb ezek közül, és miért?

Melyik a legkevésbé vonzó, és miért?

Mozdonyvezető, Buszvezető, Színész, Villamosmérnök, Programozó, Informatikus, Zenész, Filmiparban dolgozó, Boltvezető, Értékesítő, Középiskolai tanár, Egyetemi tanár, Közgazdász.

Szeretném félretenni az anyagi hátterét a kérdésnek. Illetve szeretnék olyan foglalkozásokat szándékosan nem felsorolni, amelyek mindenki számára vonzóak, pl. orvos, építész, ügyvéd.

Ne aggódjatok, nem a válaszotok szerint szeretnék karrierutat választani. :)

2019. máj. 18. 08:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
1. Egyèrtelmű mivel piackèpes szakmàk magas fizuval jàrnak aki odateszi magàt.
2019. máj. 18. 16:52
 12/43 anonim ***** válasza:

Kár, hogy mentős nincs a felsorolásban, pedig az is nagyon férfias szakma :)

Legvonzóbbtól a legkevésbé vonzóig:

1. Programozó, Villamosmérnök, Informatikus

2. Filmiparban dolgozó, zenész, színész

3. Középiskolai tanár, egyetemi tanár, Boltvezető

4. Közgazdász, értékesítő

5. Mozdonyvezető, Buszvezető

2019. máj. 18. 18:39
 13/43 anonim ***** válasza:
utolsó: Általában az informatikust és programozót nem tekintik férfiasnak, a "kocka, tehát nincs élete és nyomi" sztereotípiák miatt. Én még nem hallottam, hogy bármelyik nőnek ez férfias vagy vonzó lett volna. (informatikus vagyok, sajna tapasztalat)
2019. máj. 18. 20:20
 14/43 anonim ***** válasza:
Nekem egy szakma nem vonzó.Inkább az a vonzó amikor látod hogy a férfi tehetség abban, amit csinál, élvezi és még szeretne fejlődni, vannak céljai.
2019. máj. 18. 23:58
 15/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. máj. 19. 09:37
 16/43 anonim ***** válasza:
Villamosmérnök, programozó, informatikus. Ebben a sorrendben.
2019. máj. 19. 13:50
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként válaszolnék, nekem rosszul esne az, ha a szakmám miatt kellenék a másiknak. Ez olyan, mintha csak valami feltétellel kellenék neki és nem is szeretne valójában csak a társadalmi normákat követné. Pont tegnap olvastam az egyik könyvben azt, hogy az a gond, hogy egyes munkák alacsony társadalmi státuszt képviselnek ezeknek alacsony a társadalmi megbecsültsége és ez is okozza az elidegenedést. Miért kell az egyik munkát sokkal jobbnak tekinteni, mint a másikat? Ez a bajom ezzel a kapitalizmussal, hogy már rég nem az emberi természet mellett áll ki és elidegeníti az embert. Nem vagyok árú és ne attól legyek egy nőnek jobb, mert magasabb státuszú munkám van!
2019. jún. 17. 07:53
 18/43 anonim ***** válasza:
65%
A felsorolások tükrözik a szakmákkal kereshető összegek sorrendjét is. Amúgy nem a szakmák a férfiasak, hanem maximum azok, akik végzik őket.
2019. jún. 17. 09:49
 19/43 anonim ***** válasza:

> Történelem szakon végeztem, nekem számít, hogy a másikat is legalább ilyen mélységében érdekelje a dolog

Ez igazi szakbarbár dolog. Engem nagyon érdekel a történelmem, de szoftverfejlesztő vagyok. Most akkor -- hipotetikusan beszélve -- nálad ezért kiesnék? Hihetetlen emberek vannak.

2019. jún. 17. 10:28
 20/43 anonim ***** válasza:
43%

> Történelem szakon végeztem, nekem számít, hogy a másikat is legalább ilyen mélységében érdekelje a dolog

Ahogy utolsó kolléga mondja.

Amúgy tudnék mesélni a történelem mekkora kamu amit tanítanak,a 3/4 a biboldó háttérhatalom írja,tehát negyede se igaz.

2019. jún. 17. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!