Elsősorban fiúk véleményére lennék kíváncsi, de lányok is írhatnak nyugodtan! Tényleg férfias ez a haj? Fél éve ilyen a hajam, (bocsi, hogy linket küldtem) és egy ismerősöm azt mondta, túlságosan férfias.
2009. jún. 21. 15:21
1/9 anonim válasza:
egyáltalán nem férfias.nehari
de sztem a lánynak hosszú a fiúnak meg a rövid haj áll jol
2/9 anonim válasza:
Dehogy férfias:D Nekem tetszik. Bár azt nem tudjuk, hogy pl milyen a te fejformád, stílusod, mert lehet, hogy pl nálad összességében kelt férfias hatást az ismerősöd szerint.
3/9 anonim válasza:
sztem klassz ksi haj, csak persze ez egyénfüggő, aki finomabb stílusú sr-c annak jól áll, de pl. egy izomagynak nem tudnám elképzelni.
4/9 anonim válasza:
nekem naon tetszik és lány vagyok, az ismerősöd meg tuti nem normális...
5/9 anonim válasza:
Ez a haj lányos és nem férfias, hülyeséget mondot az ismerősöd. 24/l
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem férfias, nekem nagyon tetszik.
7/9 A kérdező kommentje:
De sokan írtatok :)
Köszönöm mindenkinek a választ :)
Hát megdöbbentem rajta az biztos, mert alapjában véve sem vagyok férfias, nőiesen öltözködöm, normális magasságú súlyú vagyok, a viselkedésem sem férfias, idős sem vagyok.
2009. jún. 21. 19:48
8/9 anonim válasza:
Én lány vagyok,és nekem nagyon tetszik,szóval ha az arcodhoz is illik,akkor ne hallgass a barátodra,hanem hajrá!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Szerintem is ez illik az arcformámhoz, mert hosszú hajjal, még ha tépett is, akkor is olyan vagyok, mint Szűz Mária...
2009. júl. 1. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!