Hogyan tudnám ezt megoldani? (Bővebben lent. Főleg nők / lányok véleményére lennék kíváncsi. )
Sajnos van pár pattanásom...:S
Nyakam tövénél..és jó lenne tudni h mivel tudom azt "eltüntetni", mikor megyek valahova?
Púder vagy valami más van?
Köszönöm a válaszokat.
16/F
inkább az okot szüntesd meg
1 szarakodhatnak a hormonjaid, ez esetben bőrgyógyász javíthat a helyzeteden
2 étrended, nem ártana felülvizsgálni, lehet van, ami jobban kihozza, figyelj rá - dietetikus segíthet
3 nyilván mosakszol rendesen, de lehet nem eleget és nem megfelelő szerrel---szintén bőrgyógyász
4 szőrtüsző kontra borotválkozás - más borotva, más arcszesz,esetleg sószappan vagy más technika
5 kozmetikus nem csak lányoknak van
Köszönöm szépen a GYORS válaszokat.:)
Hát igen..elég sok édességet és fűszeres kaját eszek.:S
Meg nem tudom h a cigi mennyire befolyásolja de cigizek is.
De próbálok majd rajta változtatni.:)
Hát én nem cigizek de mivel ebben a sz*r korban vagyunk hát ezért ez ellen nem tudunk annyira tenni h teljesen eltűnjenek a pattanások.De nekem alapból csak néha van 1-2 és kicsit kombinált a bőröm meg minden drága kenceficét rákentem de amióta azt csinálom h csak simán megmosom az arcomat szappannal és tudom h azt sokan nem ajánlják mert szárít de ha zsíros a bőröd akkor az jó szerintem de én utána egyből hidratálom így nem zsíros és nem is száraz szóval nagyon jó:PÉs még van egy otthoni arcradír amitől nekem nagyon puha szokott lenni az arcom és csak annyi h cukorhoz egy kicsi oliva olajat kell rakni és tényleg csak annyit h kicsit összeálljon és heti kétszer leradírozom vele az arcomat.Bocsi h kicsit hosszú lett.
15/L
Okés.:)
Köszönöm a választ..kifogom próbálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!