Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám ezt megoldani?...

Hogyan tudnám ezt megoldani? (Bővebben lent. Főleg nők / lányok véleményére lennék kíváncsi. )

Figyelt kérdés

Sajnos van pár pattanásom...:S

Nyakam tövénél..és jó lenne tudni h mivel tudom azt "eltüntetni", mikor megyek valahova?

Púder vagy valami más van?

Köszönöm a válaszokat.

16/F

2010. júl. 11. 00:14
 1/6 anonim válasza:
hát próbáld meg folyékony alapozóval vagy korrektorral vagy esetleh kőpúderral mindegyik jó :)
2010. júl. 11. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

inkább az okot szüntesd meg

1 szarakodhatnak a hormonjaid, ez esetben bőrgyógyász javíthat a helyzeteden

2 étrended, nem ártana felülvizsgálni, lehet van, ami jobban kihozza, figyelj rá - dietetikus segíthet

3 nyilván mosakszol rendesen, de lehet nem eleget és nem megfelelő szerrel---szintén bőrgyógyász

4 szőrtüsző kontra borotválkozás - más borotva, más arcszesz,esetleg sószappan vagy más technika

5 kozmetikus nem csak lányoknak van

2010. júl. 11. 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fekete szappan...kozmetikába tudod beszerezni és alig 2 nap és teljesen eltűnnek...
2010. júl. 11. 00:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a GYORS válaszokat.:)

Hát igen..elég sok édességet és fűszeres kaját eszek.:S

Meg nem tudom h a cigi mennyire befolyásolja de cigizek is.

De próbálok majd rajta változtatni.:)

2010. júl. 11. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem cigizek de mivel ebben a sz*r korban vagyunk hát ezért ez ellen nem tudunk annyira tenni h teljesen eltűnjenek a pattanások.De nekem alapból csak néha van 1-2 és kicsit kombinált a bőröm meg minden drága kenceficét rákentem de amióta azt csinálom h csak simán megmosom az arcomat szappannal és tudom h azt sokan nem ajánlják mert szárít de ha zsíros a bőröd akkor az jó szerintem de én utána egyből hidratálom így nem zsíros és nem is száraz szóval nagyon jó:PÉs még van egy otthoni arcradír amitől nekem nagyon puha szokott lenni az arcom és csak annyi h cukorhoz egy kicsi oliva olajat kell rakni és tényleg csak annyit h kicsit összeálljon és heti kétszer leradírozom vele az arcomat.Bocsi h kicsit hosszú lett.

15/L

2010. júl. 11. 06:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Okés.:)

Köszönöm a választ..kifogom próbálni.:)

2010. júl. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!