Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban hölgyektől kérdezem, melyek a legvonzóbb férfias szakmák számotokra az alábbiak közül?
Számotokra melyik foglalkozás a legvonzóbb ezek közül, és miért?
Melyik a legkevésbé vonzó, és miért?
Mozdonyvezető, Buszvezető, Színész, Villamosmérnök, Programozó, Informatikus, Zenész, Filmiparban dolgozó, Boltvezető, Értékesítő, Középiskolai tanár, Egyetemi tanár, Közgazdász.
Szeretném félretenni az anyagi hátterét a kérdésnek. Illetve szeretnék olyan foglalkozásokat szándékosan nem felsorolni, amelyek mindenki számára vonzóak, pl. orvos, építész, ügyvéd.
Ne aggódjatok, nem a válaszotok szerint szeretnék karrierutat választani. :)
Pedig utolsò a nők fel akarnak nèzni a palira ès ha magas poziban vagyunk meg làtszik rajtunk a siker akkor hamar vonzalmat generàlunk.
Ez evolùciò mindig is a vezető tìpus volt a vonzò.
"mindenki számára vonzóak, pl. orvos, építész, ügyvéd."
A felsoroltak közül pl. egyikkel sem lennék (hacsak más területen nem passzolunk nagyon), és nem azért mert nem becsülöm ezeket munkákat.
Nekem általában az a fontos, hogy hasonló legyen az érdeklődésünk. Történelem szakon végeztem, nekem számít, hogy a másikat is legalább ilyen mélységében érdekelje a dolog és nem árt ha meg tudja különböztetni, hogy mi az, ami bulvár és mi az, ami tudomány. Párom is történész-művészettörténész.
A felsorolta közül talán a középiskolai vagy egyetemi tanár áll ehhez a legközelebb, így azt választanám.
Legkevésbé talán a zenész. De azért mert én is zenélek (bár nem profi szinten), és ha valakinek ez a megélhetése, akkor nagyjából belelátok, hogy mivel jár. Folyamatos súrlódás lenne közöttünk. Volt már rossz tapasztalatom ilyen téren.
1. Villamosmérnök, programozó, informatikus
2. Közgazdász, egyetemi tanár, középiskolai tanár
3. Színész, zenész, filmiparban dolgozó
4. Boltvezető, értékesítő
5. Mozdonyvezető, buszvezető
(bár nem tudom, ezeknek több, mint fele mitől férfias szerinted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!