Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban hölgyektől kérdezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban hölgyektől kérdezem, melyek a legvonzóbb férfias szakmák számotokra az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Számotokra melyik foglalkozás a legvonzóbb ezek közül, és miért?

Melyik a legkevésbé vonzó, és miért?

Mozdonyvezető, Buszvezető, Színész, Villamosmérnök, Programozó, Informatikus, Zenész, Filmiparban dolgozó, Boltvezető, Értékesítő, Középiskolai tanár, Egyetemi tanár, Közgazdász.

Szeretném félretenni az anyagi hátterét a kérdésnek. Illetve szeretnék olyan foglalkozásokat szándékosan nem felsorolni, amelyek mindenki számára vonzóak, pl. orvos, építész, ügyvéd.

Ne aggódjatok, nem a válaszotok szerint szeretnék karrierutat választani. :)

2019. máj. 18. 08:50
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
32%
Huh nekem már volt sokféle,igazából nem is érdekelt mivel foglalkoztak.Mostani párom főállásban fotót.Na ez pl nagyon vonzó számomra..imádom mikor mindent kikakpcsol maga körül és csak arra koncentrál
2019. máj. 18. 09:07
 2/43 anonim ***** válasza:
69%
Azt vettem észre, hogy a nők általában elmondják ,hogy "azt szeretem, ha fel tudok rá nézni". És valóban, akinek befolyása van, hatalma, pozíciója a többi társa "felett", arra jóeséllyen felfigyelnek a nők. Itt nem a pénzről van szó, de gondolj bele, hányszor előfordul, hogy több lány is rajong az egyetemi tanársegédért, aki sorra buktatja a lányok korabeli srácokat. Pusztán hatalma van a többi srác felett és ez imponál nekik.
2019. máj. 18. 09:17
 3/43 anonim ***** válasza:
23%
2es ettől hányni tudnék 26f
2019. máj. 18. 09:24
 4/43 anonim ***** válasza:
64%

Pedig utolsò a nők fel akarnak nèzni a palira ès ha magas poziban vagyunk meg làtszik rajtunk a siker akkor hamar vonzalmat generàlunk.

Ez evolùciò mindig is a vezető tìpus volt a vonzò.

2019. máj. 18. 09:35
 5/43 anonim ***** válasza:
#2 4 ez így van.
2019. máj. 18. 10:32
 6/43 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, kérdés pontosan hol és hogyan dolgozik. Ok pl a buszvezető gondolom buszt vezet, de néhány többinél munkától függ. Ja és nem lennék oda egy orvostól csak azért mert orvos, ezek is csak az amcsi filmekben sztárszakmák, vagy német sorozatokban.
2019. máj. 18. 11:11
 7/43 anonim ***** válasza:
71%

"mindenki számára vonzóak, pl. orvos, építész, ügyvéd."

A felsoroltak közül pl. egyikkel sem lennék (hacsak más területen nem passzolunk nagyon), és nem azért mert nem becsülöm ezeket munkákat.

Nekem általában az a fontos, hogy hasonló legyen az érdeklődésünk. Történelem szakon végeztem, nekem számít, hogy a másikat is legalább ilyen mélységében érdekelje a dolog és nem árt ha meg tudja különböztetni, hogy mi az, ami bulvár és mi az, ami tudomány. Párom is történész-művészettörténész.

A felsorolta közül talán a középiskolai vagy egyetemi tanár áll ehhez a legközelebb, így azt választanám.

Legkevésbé talán a zenész. De azért mert én is zenélek (bár nem profi szinten), és ha valakinek ez a megélhetése, akkor nagyjából belelátok, hogy mivel jár. Folyamatos súrlódás lenne közöttünk. Volt már rossz tapasztalatom ilyen téren.

2019. máj. 18. 11:28
 8/43 anonim ***** válasza:
66%
Rendőr a legférfiasabb
2019. máj. 18. 11:32
 9/43 anonim ***** válasza:
Számomra a legszexibb szakma a tűzoltó, de azt sajnos nem tetted bele a felsorolásba. Innen legyen: középiskolai tanár, egyetemi tanár, villamosmérnök esetleg közgazdász.
2019. máj. 18. 12:31
 10/43 anonim ***** válasza:
72%

1. Villamosmérnök, programozó, informatikus

2. Közgazdász, egyetemi tanár, középiskolai tanár

3. Színész, zenész, filmiparban dolgozó

4. Boltvezető, értékesítő

5. Mozdonyvezető, buszvezető

(bár nem tudom, ezeknek több, mint fele mitől férfias szerinted)

2019. máj. 18. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!