Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a nők döntenek általában, akkor miért a férfiaknak kell kezdeményezni? Nem lenne egyszerűbb és ésszerűbb az, hogy kiválasztják ők azokat, akik kellenek nekik?
Hogyha egy férfi nem mer kezdeményezni, akkor jó eséllyel gyávának bélyegzik, ha meg egy nő nem kezdeményez, akkor pedig "van tartása". Miféle világ ez?
Ez pontosan az általad leírt kettős mérce miatt van. Mivel mindenki azt hiszi, ha egy nő kezdeményez, már le is feküdne veled, pedig egyelőre csak érdeklődik, a kezdeményező nőket a mai napig rengeteg férfi leértékeli. "Nincs meg a vadászat ösztöne". Stb. Tudom, hogy nem minden férfi ilyen,de nagyon sok igen. Tovább megyek, mivel a férfiak egy jó része összejönne azzal is, akibe nem szerelmes és nem is lesz az, ló nincs, szamár is jó alapon, ezért én nem kezdeményeznék senkinél, mert én hiába vagyok oda érte, ha azt akarom, hogy ő is oda legyen értem. Én nem mennék bele soha szerelem nélküli párkapcsolatba, de nagyon sok férfi igen, és én nem akarok pótszer lenni.
Arról nem is beszélve, hogy így elmondhatom, hogy életemben három férfi nyúlt hozzám. Ha én kezdeményezgetnék, és lennének pasik akik nekem nagyon bejönnek, de én nekik csak egy időre, meg pótléknak, meg valamennyi szex után már "köszi nem, csak szórakozni akartam kicsit" akkor nálam ugyanez a szám már jóval magasabb lenne. És egy nőnél ugye ez is számít, hogy hány kapcsolata volt.
Röviden és tömören: én sem kezdeményezek, és ha nem kezdeményez nálam senki, akkor egyedül vagyok, akár évekig is. Mint például mostanában.
N 42
A nők elutasítóak, kapcsolatkerülőek, nekik csak "barátnőik" vannak, meg egy még bunkóbb párjuk, aki holnap elhagyja őket.
Ezzel szemben a férfiak igenis akarnak társat keresni, meg is tesznek mindent érte, akár a tenyerén hordozzák a nőt, dehát a nő az olyan még a szálkát is másban, magában a gerendát sem, kinek nem inge, kivétel erősíti a szabályt.
Nő: kezdeményezzenek a férfiak, én majd kiválasztom közülük a legmegfelelőbbet. Persze az is lehet, hogy egy sem lesz olyan, aki labdába rúghat. A nő egója nem sérül, sőt, fel lesz pumpálva.
FÉRFI: kezdeményezzen 10 nőnél, de az elvárás az, hogy mind a 10-nél tegye oda magát. Majd az is lehet, hogy bebukja mind a 10-et. Az egója sérül.
Összegezve: a nő mindig jól jár, a férfi talán jól járhat.
Az igazsághoz tartozik, hogy a jó külső extra bónuszokat ad a "választáshoz" illetve ahhoz, hogy kiválasztott legyen valaki.
Aztán jön a logika, hogy a kapcsolatokban a nő és a férfi is döntnök. Hát igen... :D
Aki meg csipkerózsika álomban él, annak csak megjegyezném, hogy vannak férfiak, akik 5-10 nővel vannak ilyen-olyan kapcsolatban egyszerre(!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!