Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a nők döntenek általában, akkor miért a férfiaknak kell kezdeményezni? Nem lenne egyszerűbb és ésszerűbb az, hogy kiválasztják ők azokat, akik kellenek nekik?
Mert nem csak a nők döntenek. Ennek semmi értelme. Mert ha így lenne rakás férfi bánthatja a dolgot mert foglalt és akkor találja meg az igazit mikor már igent mondott elött másnak mert ő gyorsabban lefoglalta. 25N
Mindkét félen múlik az egész.
Dönthet egy nő, hogy ez a férfi kell, ha a férfi meg menekül tőle.
Ez kölcsönös. Mind két félnek jelezni kell, hogy szeretné, akarja a kapcsolatot. Ne tévedjél el, a nők kiválasztják és annak adják a jeleket.
Nem a nő dönt, hanem mindkét fél dönt, hogy kellenek egymásnak.
Én úgy veszem észre, hogy nők is szoktak kezdeményezni (nem minden nő, de hát férfiak közül se mindenki teszi), szóval nem értem a problémát.
De.
Szerintem tudatosan szervezik a kultúrákat az emberek ellen. Ez a patriarchális társadalom is egy merénylet az emberek ellen.
Ha megengeded, először a "kell" szóra reagálnék.
Nekem az utolsó 5 randimból 3x** indult úgy a történet, hogy kaptam társkereső oldalon üzenetet, mert szimpi voltam az adatlapom alapján. (ennyit számít pár normális kép és a szövegezés)
Ez a kell szó amúgy sem foglal el előkelő helyet a szótáramban. Ugyanúgy kezdeményezhet bárki, szerintem.
Amúgy már én is döntöttem úgy (nem is egyszer), hogy udvariasan megmondtam az őszintét, hogy nem egymást keressük, ahogyan ezt már megkaptam visszafele is. :)
(**az esetleges kérdésedre a válaszom: nem, nem vagyok rájengoszling kaliber kinézetre :P)
40F
A férfiak számára a nők 90%-a jöhet, a nők számára a férfiak 10%-a.
Szóval ha egy férfit kinéz magának egy nő, akkor minimum 90% hogy abból kapcsolat lesz. Fordítva meg max 10%. Kb. ennyit a döntési helyzetről.
Most ne keverjük ide a szépfiúkat, akik alanyi jogon csak modell lányokkal járnak. Ők olyanok mint a nők, az ő választási lehetőségük a jó, és a legjobb nők közül van. Mivel óriási számukra a merítési lehetőség, persze hogy azt mondják hogy őket a legkisebb dolog is zavarná ha nem olyan lenne mint az elképzelésük.
A férfiakat a biológiai ösztön hajtja, ezért ha nem tudják megszerezni a legjobb nőt, beérik a kevésbé jóval is, vagy még az alá is mennek. Innen a 90%. A nők ezzel párhuzamosan azt tapasztalják, hogy óriási az érdeklődés az irányukba, így máris válogathatnak.
Naná hogy úgy néz ki a dolog, hogy mindkét fél közös döntésén múlott a dolog. Mivel ez így is van.
Akkor lenne érdekes a szitu, ha egy átlagos, vagy az alatti férfi akar egy csinos nőt, és az is akarja viszont. Na ilyen nem igazán van. Az ilyen férfiak nagyon sok nő mellett döntenének, de ő mellettük meg szinte senki.
Szerintem a kérdés erről szólt, nem pedig a meglévő kapcsolatok kialakulásáról.
Ostoba kérdés és sok ostoba válasz. Nem a nő választ, nem ő dönt. Ez kölcsönös kell legyen. Akarhat téged akárhogy egy nő, ha te le se szarod, akkor kaparhat ahogy csak tud, fölösleges lesz. Utasítottam már vissza nőt, pedig nem hasonlítok egy színészre sem. Egyszerűen akivel nem tudom elképzelni, annak szia. Nem adom minden szint alá, csak mert "kell" valaki. És itt ne is külsőségekre gondolj, mert valamelyik válaszoló ezt olyan sekélyesen kifejtette, hogy a fejem vertem az asztalba, hogy lehet ilyen ökörséget összehordani.
A két fél érdeklődésének és tetteinek kölcsönösnek kell lenniük, hogy ebből bármi legyen. Aki mást állít, az vagy beéri akárkivel, vagy elképesztően hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!