Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes fiúk miért nem mernek kezdeményezni?
Szerintem sokan vannak olyanok akik hozzá sem mernek szólni, de még írni sem egy nekik tetsző lánynak.
Ha az őket esetleg vissza is utasítja abban mi annyira rossz érzés, hogy ennyire eltántorítja őket?
Nyilván nem esik jól, de én is kibírom, nincs benne semmi kibírhatatlan.
Ez nagyon jó kérdés!
Én szociális fóbiás vagyok, rendkívül gátlásos, azért nem, tehát nemcsak nőkkel kapcsolatban.
Nagyon régen egy párszor megtettem, elutasítottak. Mivel nagyon érzékeny természetű vagyok, rendkívül rosszul érintene egy elutasítás, pedig tudom jól, hogy ez természetes dolog, hogy valakit elutasítanak. A reménytelenség érzését csak fokozná bennem egy ilyen helyzet. Leblokkolnék a fent említett betegség testi tünetei miatt, nagyon nehezen menne a beszélgetés. Emellett valahogy olyan kellemetlen érzést keltene bennem az is, ha nem utasítana el, mert arra gondolnék ilyenkor, hogy ő tesz nekem szívességet azzal, hogy leáll velem beszélgetni, ismerkedni.
Viszont ez a helyzet, amiben vagyok, borzalmas. Nem tudom, egyszerűen nem tudom, hogy vajon minek kéne ahhoz történnie, hogy sok év után újra meg merjek szólítani valakit. Pedig sok mindenki tetszett már nekem, meg most is vannak ilyenek. Ezeknek a hölgyeknek egy részüknek a nevét sem tudom sajnos. Nekem nagyon meg tud tetszeni valaki első ránézésre is, és ez meg a nagyfokú gátlás okozta hatalmas feszültség már gyakran elviselhetetlen számomra.
5-ös neked mihamarabb kiutat kellene ebből találj, mert ha téged is feszélyez akkor nagyon nem lesz jó hatással rád ahogy telik az idő. Nem is szerettél volna elmenni pszichológushoz?
Utolsó, szerinted minden nő kezdeményez meg a tudtodra fogja adni, hogy akar tőled valamit? Soha nem néztél ki magadnak senkit, akit te szerettél volna megszerezni?
"3 év múlva meg mondjuk felteszik a képeket az esküvőről?"
És a válás után meg leveszik őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!