Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes fiúk miért nem mernek kezdeményezni?
Szerintem sokan vannak olyanok akik hozzá sem mernek szólni, de még írni sem egy nekik tetsző lánynak.
Ha az őket esetleg vissza is utasítja abban mi annyira rossz érzés, hogy ennyire eltántorítja őket?
Nyilván nem esik jól, de én is kibírom, nincs benne semmi kibírhatatlan.
Szerintem azt, amire utaltam, hogy minden valószínűség szerint látszanának a testi tünetek, meg a visszafogottság, bizonytalanság, önbizalomhiány az ilyen magunkfajta embereken. Dehát ugyan, vajon mitől is lehetne egy ilyen embernek önbizalma, aki még a másik nemnél semmilyen sikert nem ért el, nem tapasztalt meg? Szóval ez egy ördögi kör sajnos.
Mindazonáltal, bennem valahogy mégis van annyi férfiúi hiúság, önérzet, hogy ezektől a jelzőktől, hogy "férfiatlan", sértve érezzem magamat. Egyrészt amiatt, mert még manapság is tőlünk várja el a társadalom a kezdeményezést annak minden nehézségével együtt, másrészt pedig, akik ilyen kifejezéseket használnak, azok biztos, hogy nem érezték még soha ezt az egész borzalmat, amiket kifejtettem a gátlással kapcsolatban. Nem érezték még azt az iszonyatos gyötrelmet valamint küzdelmet, amik az ilyen emberekben lejátszódnak, mint amilyen én is vagyok. Úgyhogy ez a bizonyos "férfiatlan" kifejezés így meglehetősen hiteltelen a számomra.
Kezdeményeznék, ha tudnám azt hogyan kell.
A nőkkel való beszélgetés, megszólítás, társaságuk keresése elhívása kavázásra stb kezdeményezésnek számít?
Mert ha igen akkor tényleg nem értem mi a gond velem.
Itt azért 3 kategória van.Vannak azok a fiúk,akik alapból nem mernek kezdeményezni egyáltalán a nőknél.(Kicsit puhányok,majrézósak,esetleg kaptak már sok elutasítást.)
2.)Vannak azok a srácok,akik azért nem kezdeményeznek,mert már több kapcsolatuk volt és egy ideje nem is nagyon akarnak komolyan nőt.Akár egy könnyűvérű nő is megfelel nekik bőven.(Sodródnak az árral,majd lesz úgyis.)
3.) Vannak azok a srácok,akiknek nem nagyon kell kezdeményezni,mert kezdeményez velük több nő is akár.
Tehát sok oka lehet ennek.Viszont,ha pl.egy nőnek nagyon bejön egy pasi,akkor igenis a nő is kezdeményezhet.Abban sincs semmi ciki manapság.Nálam jó párszor előfordult olyan helyzet,hogy nő akart velem komolyabb szándékkal összejönni.
Ez a (nem mernek kezdeményezni egyes fiúk ) nem mindenkire ugyanúgy igaz.Van,akinek nincs szüksége arra,hogy kezdeményezzen,van aki meg egyszerűen gyáva.Ennyire egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!