Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a nők döntenek általában, akkor miért a férfiaknak kell kezdeményezni? Nem lenne egyszerűbb és ésszerűbb az, hogy kiválasztják ők azokat, akik kellenek nekik?
"talán emiatt van ez a hihetetlen mértékű eltolódás."
Mi a f. van? Miről beszélsz?
Mert nem a nők döntenek, ha ők döntenének egyedül, akkor téged is rég lefoglalt volna egy zsíros, elhízott, vén maca, akinek nem mondanál nemet, mert hogy a “nők döntenek”
cchhh...
24: És másban is figyelmetlen voltál:
A kérdés nem egy férfi kiválasztását és lefoglalását veti fel. Hanem hogy a nő kiválaszt több férfit, aki kell neki, és abból igent mond az, aki ezt viszonozza.
Ez lehet 0 fő is.
Nőként sosem éreztem késztetést arra, hogy kiválasszak akárkit, aki “nekem kellene”, ha valaki megtetszik, az általában úgy történik, hogy az illető kezdeményez és már a viszonyulása alapján is tetszik.
Amíg nem kezdeményezett bármilyen formában, addig senkire sem tudom azt mondani, hogy tetszene vagy kellene nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!