Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek azt hogy csak az ilyen férfiak kellenek általában a nőknek?
Minden nő szidja a legtöbb férfit hogy nem lehet velük hosszú távra tervezni, megbízhatatlanok, megcsalja őket. De ennek ellenére a nők mégis csak az ilyen férfiakat veszik észre, azokat akik normális kapcsolatot keresnek azokat meg észre sem veszik. Vagy azt mondják rá hogy unalmasak.
Csak a 120 kilós, izomagyú, lenéző, primitív, beképzeltek, cigiző, drogozóak a jók.
Nem kritizálni akarom őket, de annyira rossz érzés az hogy aki normálisan, és egészségesen él annak sokkal nehezebb barátnőt találnia. Pedig a nők nem olyan férfit keresnek akikre lehet számítani, megbízhatóak és szeretnének később családot? Vagy rosszul gondolom?
Engem sokan utasítottak amiatt vissza, mert "normális" vagyok, emiatt tetem fel ezt a kérdést.
Férfiak között is ismerek ilyeneket, akik szídják a nőket ugyan ezért. Vajon ők miért nem vesznek észre más nőket is
(költői kérdések)
Meglátsz engem az utcán, azt gondolod, egy savanyú, bunkó, mindenkit utáló nő. És az utcán az is vagyok. De azokkal, akiket szeretek egy kedves, mosolygós, bújós lény vagyok.
Nem szeretem az ilyet, mikor külső alapján hozzáköltünk valakihez egy személyiséget. Aki izmos, csak paraszt lehet, aki nyeszlett, csak egy aranyember.
Anélkül, hogy a többi választ elolvastam volna:
A (jó, kelendő) csajok azt a férfit akarják, aki sok nőt megkaphatna, de mégis őket választja, nem azt, akinek már mindegy, csak valaki legyen.
Akiket felsoroltal, lehet tudnak ferfiasan viselkedni, igy mindig is elotted lesznek a sorban. Az osszes sorban. A bufeben is.
Azt kell megerteni, hogy a nyamnyila, anyamasszony katonai nem a mai kor termeke, de eddig a tarsadalmi kotottsegek raeroszakoltak a csalad alapitast mindenkire. Ma mar ilyen igeny legfeljebb a szuloktol jon, de mar ez is gyengul. Igy a ferfiatlan ferfiak hegyekben allnak, mert senkinek sem kellenek. Maradnak a ferfias, de amugy silany emberek, drogosok, falu bikai stb, akikre irigykedsz.
Nem a nok hibaja ez. Te zarod ki magad a ferfiak kozul a viselkedeseddel. Lathatoan nem erted, hogy mi a kulonbseg a ferfias es a bunko kozott. Olyan messze allsz a megfejtestol, hogy csak na. A nok osztonosen megtalaljak a ferfias embereket, mas kerdes, hogy a csomag neha tartalmaz kellemetlen tulajdonsagokat is. Majd keresnek masikat.
43F
"Maradnak a ferfias, de amugy silany emberek, drogosok, falu bikai stb, akikre irigykedsz."
Nem feltétlenül silányak, azért vannak fokozatok (ahogy a nők között is...). Ezerszer inkább eltűröm, hogy egy férfi mondjuk (bizonyos határokon belül) erőszakos, bunkó, szókimondó cserébe azért, ha férfias mint egy teszetosza, határozatlan, ész nélkül bókoló, mosolygós, cukimuki, alárendelt férfit, akinek mindenre az a válasza, hogy "válassz te" vagy "ahogy te akarod". Senkivel nem az a baj, hogy normális, hanem az, hogy unalmas és férfiatlan (a gyengébbek kedvéért: nem, nem kell nagypofájú, óbégató prolinak lenni ahhoz, hogy férfias legyen valaki).
Egyetlen barátnőmnek vagy kolléganőmnek sincs ilyen párja. Egyetlen egyeknek sem. Kb 2-3 lanyt ismertem, akik tényleg ilyen pasikra mozdultak, de ugye zsák a foltját...
Abban biztos lehetsz, hogy NEM a normálisságod miatt utasítottak SORRA vissza.
Tarts önvizsgálatot, hogy miért nem, mint férfira tekintenek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!