Ti is észrevettétek, hogy a felszínes nőknek a legfontosabb tulajdonság a fogak egészsége, fogak szépsége? Talán a sok Colgate reklám miatt van ez?
Figyelt kérdés
Akiket ismerek felszínes nőket, azok szinte mind ezt nézik meg leginkább, ez az első amit megnéz egy felszínes nő egy férfin és ez a legfontosabb neki, aztán jön a többi persze.......2014. jan. 22. 20:38
1/10 anonim válasza:
:D Colgate reklám miatt igen.
Feldobtad a napom.
2/10 anonim válasza:
Nem csak a felszínes nőknek fontos.
Tessék rendszeresen fogat mosni!
3/10 anonim válasza:
Ja, és mivel nekem genetikailag szarok a fogaim...
4/10 anonim válasza:
Vicces, hogyha az embernek van bármi nemű külső elvárása a másik féllel szemben, akkor ő már egyből felszínes lesz. Hiszen milyen jogon kéri számon a pasin, hogy rohad a foga, nem?
5/10 A kérdező kommentje:
2-es
Itt most inkább a nem szimmetrikus fogakra gondolok, Nyilván egy rohadt sárga ápolatlan fogakat senki nem szeret. Itt inkább a szimmetrikus szép fogakra gondolok
2014. jan. 22. 20:43
6/10 A kérdező kommentje:
2-es
Itt most inkább a nem szimmetrikus fogakra gondolok, Nyilván egy rohadt sárga ápolatlan fogakat senki nem szeret.
2014. jan. 22. 20:44
7/10 anonim válasza:
Jézus :O akkor én is felszínes lennék??! Nem:D !! Szerintem sok mindent elárulnak a fogak. És ha jók jöhet a többi is :P
8/10 A kérdező kommentje:
hangsúlyozom nem a rohadt sárga ápolatlan fogakra gondolok.
2014. jan. 22. 20:45
9/10 anonim válasza:
Mert csókolózás közben a száj a szájjal érintkezik:D Ha undi a fog,kellemetlen lehet a csók.Pont.
10/10 anonim válasza:
A Colgate tehet mindenről! Mindenkinek a természetes fekete állna jól. Max. szürke.
Mi lenne velem nélkületek. :) Happy day. Happy day.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!