Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek azt hogy csak az ilyen férfiak kellenek általában a nőknek?
Minden nő szidja a legtöbb férfit hogy nem lehet velük hosszú távra tervezni, megbízhatatlanok, megcsalja őket. De ennek ellenére a nők mégis csak az ilyen férfiakat veszik észre, azokat akik normális kapcsolatot keresnek azokat meg észre sem veszik. Vagy azt mondják rá hogy unalmasak.
Csak a 120 kilós, izomagyú, lenéző, primitív, beképzeltek, cigiző, drogozóak a jók.
Nem kritizálni akarom őket, de annyira rossz érzés az hogy aki normálisan, és egészségesen él annak sokkal nehezebb barátnőt találnia. Pedig a nők nem olyan férfit keresnek akikre lehet számítani, megbízhatóak és szeretnének később családot? Vagy rosszul gondolom?
Engem sokan utasítottak amiatt vissza, mert "normális" vagyok, emiatt tetem fel ezt a kérdést.
Te amúgy szívesen dugnál egy csontszáraz vaginát? Mert a kedvesrendességre csak úgy magában nem nedvesedik, és a kapcsolatnak a szex is része.
(Ezt úgy mondom, hogy nem is ismerek ilyen nagydarab drogos faszikat.)
Igen, észrevettem én is ezt. Azért van, mert sokuk csak rövidtávon gondolkodik: "ma van legalább egy palim", az már más kérdés, hogy esetleg bever álmai nőjének is egyet, ha olyanja van, de "legalább van palim"... Rövidtávon.
Na kb. így gondolkodnak jónéhányan.
Még egy tipikus "NiceGuy", aki nagyon elhiszi magáról, hogy ő milyen rendes meg kedves, de közben tele van utálattal meg komplexusokkal. Remek...
Nem ismered ezeket az embereket. Az, hogy valaki izmos, vagy nem áll le puszipajtásosat játszani minden jöttmenttel nálad azt jelenti, hogy bunkó, lenéző és rossz partner? Csak gratulálni tudok.
És nézz már szét kicsit a való világban... Nézd már meg, hogy a teljesen átlagos férfiaknak is van párja. Aki normális ember az régen boldog párkapcsolatban él. Csak az nem, akivel komoly mentalitásbeli gondok vannak, mint például veled is. Dehogy vagy te rendes meg kedves vagy jó partner. Tele vagy undorító komplexusokkal és süt rólad a rosszindulat. A saját sikertelenségedért okolsz te mindenkit csak magadat nem. Szerinted ez kinek vonzó? Senkinek.
Ismerek néhány ilyet, pl munkatárs nőim barátjai általában ilyenek.
Jó persze ismerek olyat is aki normálisan él és rendes, aranyos barátnője van.
De akkor is zavar hogy az ilyenek elnyomják a rendeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!