Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek azt hogy csak az ilyen férfiak kellenek általában a nőknek?

Figyelt kérdés

Minden nő szidja a legtöbb férfit hogy nem lehet velük hosszú távra tervezni, megbízhatatlanok, megcsalja őket. De ennek ellenére a nők mégis csak az ilyen férfiakat veszik észre, azokat akik normális kapcsolatot keresnek azokat meg észre sem veszik. Vagy azt mondják rá hogy unalmasak.

Csak a 120 kilós, izomagyú, lenéző, primitív, beképzeltek, cigiző, drogozóak a jók.

Nem kritizálni akarom őket, de annyira rossz érzés az hogy aki normálisan, és egészségesen él annak sokkal nehezebb barátnőt találnia. Pedig a nők nem olyan férfit keresnek akikre lehet számítani, megbízhatóak és szeretnének később családot? Vagy rosszul gondolom?

Engem sokan utasítottak amiatt vissza, mert "normális" vagyok, emiatt tetem fel ezt a kérdést.

2019. máj. 4. 14:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Te amúgy szívesen dugnál egy csontszáraz vaginát? Mert a kedvesrendességre csak úgy magában nem nedvesedik, és a kapcsolatnak a szex is része.

(Ezt úgy mondom, hogy nem is ismerek ilyen nagydarab drogos faszikat.)

2019. máj. 4. 14:13
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyetlen barátnőmnek sincs 120 kilós, izomagyú, lenéző, primitív, beképzelt, cigiző, drogozó párja. Mégis hol élsz te, vagy milyen csajokra buksz, ha ezt látod?
2019. máj. 4. 14:15
 3/18 anonim ***** válasza:
2%

Igen, észrevettem én is ezt. Azért van, mert sokuk csak rövidtávon gondolkodik: "ma van legalább egy palim", az már más kérdés, hogy esetleg bever álmai nőjének is egyet, ha olyanja van, de "legalább van palim"... Rövidtávon.

Na kb. így gondolkodnak jónéhányan.

2019. máj. 4. 14:17
 4/18 A kérdező kommentje:
A nők elvileg nem szeretik azt ha csak szexre "használják" de akkor ezek szerint igen. Meg szerintem nem attól kell hogy benedvesedjen hogy kedves vagy nem, hanem az érzelmektől (ölelés, csókolózás, ilyenek).
2019. máj. 4. 14:17
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem vettem észre ilyesmit és nem is ismerek 120kg-s izomagyú primitív drogozó embert,.
2019. máj. 4. 14:18
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Még egy tipikus "NiceGuy", aki nagyon elhiszi magáról, hogy ő milyen rendes meg kedves, de közben tele van utálattal meg komplexusokkal. Remek...

Nem ismered ezeket az embereket. Az, hogy valaki izmos, vagy nem áll le puszipajtásosat játszani minden jöttmenttel nálad azt jelenti, hogy bunkó, lenéző és rossz partner? Csak gratulálni tudok.

És nézz már szét kicsit a való világban... Nézd már meg, hogy a teljesen átlagos férfiaknak is van párja. Aki normális ember az régen boldog párkapcsolatban él. Csak az nem, akivel komoly mentalitásbeli gondok vannak, mint például veled is. Dehogy vagy te rendes meg kedves vagy jó partner. Tele vagy undorító komplexusokkal és süt rólad a rosszindulat. A saját sikertelenségedért okolsz te mindenkit csak magadat nem. Szerinted ez kinek vonzó? Senkinek.

2019. máj. 4. 14:18
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Honnan tudja az ember azt, ha megtetszik valaki neki, hogy "normális"? Idővel persze kiderül, de ezt előre nem lehet megmondani. Egyébként meg ez a klasszik rossz fiúk jönnek be a lányoknak szöveg nem igaz. Senki nem akar maga mellé egy drogozó parasztot, de egy olyat se aki csak azt tudja mondni, hogy ő a normális férfiak közé tartozik, mert az egy idő után baromi unalmassá válik, plusz ezek csak szavak.
2019. máj. 4. 14:19
 8/18 A kérdező kommentje:

Ismerek néhány ilyet, pl munkatárs nőim barátjai általában ilyenek.

Jó persze ismerek olyat is aki normálisan él és rendes, aranyos barátnője van.

De akkor is zavar hogy az ilyenek elnyomják a rendeseket.

2019. máj. 4. 14:20
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok komplexusos, sem rosszindulatú.
2019. máj. 4. 14:22
 10/18 anonim ***** válasza:
33%
Mert ezek a férfiak szponzorizálják a napi semmittevést.
2019. máj. 4. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!