Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek, hogy egyre magasabb az elvárás a nők külseje felé?

Figyelt kérdés

Amikor gimis voltam, még szép lánynak számítottam az iskolán belül, ill így a kisvárosban (falu szint, mindenki ismer mindenkit), pedig nem sminkeltem, és az öltözködésem is átlagos volt (szegények voltunk, örököltem a ruhákat).

Manapság ha az akkori énem beültetnék egy osztályba ugyanabban az iskolában, átlagosnak, de még az is lehet, hogy átlag alattinak számítana. Pedig nem volt olyan régen, 2013-ban érettségiztem.

Felnőtt korban ugyanez. Sőt, rosszabb, elég megnézni a most népszerű Insta-lányokat. Műmell, műszáj, plasztikázott pisze orr, póthaj, rengeteg smink...

10 éve egy ilyen lány még szépnek számított:

[link]

Manapság már csak erős átlag, mert a szép valahol itt kezdődik:

[link]

Ugyanez a testalkatra is.

Ha régen egy lánynak nagy melle volt, mellé vékony dereka, jó alakúnak számított akkor is, ha a hasa nem volt tökéletesen lapos.

Manapság a "jó alak"-hoz minimum szilikon cici, fenékplasztika és kockás fitness modell has szükséges.

Ellenben a férfi ideál nem változott ennyit az évek alatt.

2019. máj. 3. 14:19
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Senki nem vár el milliós autót meg 100 milliós házat, ez már extrém lenne, honnan jött ez?
2019. máj. 3. 15:50
 32/40 anonim ***** válasza:
19%

Senki nem vár el milliós autót meg 100 milliós házat, ez már extrém lenne, honnan jött ez?

kérdező,azt írtad a férfiak felé csak olyan elvárás van ami teljesíthető,valaki írta a magasságot,arra nem reagáltál........

2019. máj. 3. 16:30
 33/40 anonim ***** válasza:

Csak ezek a lányok ilyen férfit várnak el. Nézz körül instán, hogy az általad körülírt fullos csajok hol és hogyan élnek Budapesten, milyen autóval járnak, milyen éttermekben járnak és mennyi ott egy vacsora.

Budapesten a I.,II., III., XII, XI, kerületek, Marina Part, Törökbálint Tükör-hegy. Ezeken a környékeken millió felett van az ingatlanok négyzetméter ára.

2019. máj. 3. 16:30
 34/40 anonim ***** válasza:
Vannak rendes pályakezdő srácok is akiknek normalitás keretein belül vannak az elvárásaik egy nővel szemben és nem kell a szilikoncici meg a tökéletes fitnestest csak azok nem kellenek a lányoknak.
2019. máj. 3. 16:33
 35/40 anonim ***** válasza:

Igen, magasabb a nők külseje felé (is) az elvárás, de a férfiak felé is.

Mind2 nemmel kapcsolatban magasabbak az elvárások HA az ideálról beszélünk. A valóságban azonban nem csak tökéletes külsejű nők és férfiak vannak.

Amíg az ember tisztában van a lehetőségeivel, korlátaival és önismereten alapuló komolyabb szempontok alapján keres párt, addig ennek viszont nincs sok jelentősége.

Pl ha kockás fitness modell hasad van, akkor van realitása kockás hasú sportemberekben gondolkozni. Ha nem,,akkor kisebb az esélyed. És persze fordítva is így van ez a sportos férfiaknak indulnak jó esélyekkel a sportos nőknél.

Probléma olyankor van, amikor az ideál és a realitás össtemosódik, pl 50 kilós srác szeretne fitness modell barátnőt vagy a 130 kilós lány tornász pasit. És ez nem csak a külsőségekről szól, mert az ilyen testekben sok munka, azaz személyiség, életvitel, felfogás is van.

2019. máj. 3. 19:18
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve. Én jelentkezem a másik oldalról, a kinézetem eléggé hajaz az "instalányosra". Bár nem igazán posztolgatok képeket, talán összesen 10 van fent, de minden nap "instás" a sminkem, (értsd: [link] vagy akár az általad linkelt kép is jó példa. Mellé festett lilás-vörös hosszú haj. Az öltözködésem is sokszor tartalmaz az aktuális instadivathoz alkalmazkodó elemeket. Én ezt kizárólag magam miatt teszem, mert nekem így tetszik az, amit a tükörben látok, és ne hidd azt, hogy ez a férfiak elvárása. Legalább is a normális férfiaké biztos nem. Sőt. Persze megnéznek az utcán páran, biztos van egy réteg, akinek ez tetszik, de sosem tudhatom, hogy esetleg azért néz az illető, mert taszítja a természetellenesség, szélsőségesnek találja, hogy valaki ennyi időt öl a kinézetébe, vagy esetleg nem érti, miért "rontja el" így magát valaki. Mert nem ez a norma. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó dolog, amit kinéznek belőlem, hogy okos vagyok. (Pedig az vagyok... és szerény is. :D) Egyáltalán nem volt egyszerű olyan párt találni, aki maradéktalanul elfogad, sőt, szereti az ajtón-kilépős és az otthoni megjelenésem is. (Nyilván otthon nem sminkelek, nem csinálom meg a hajam, melegitőben vagyok, így köszönőviszonyban sincs egymással a két kinézetem.) A legtöbb férfi a természetes szépség híve, és tisztában vannak vele, hogy az nem az instán kezdődik.
2019. máj. 3. 19:39
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Az előző okos lány vagyok, akinek azért kihívás egy rendes linkelés. :)

[link]

2019. máj. 3. 19:42
 38/40 anonim ***** válasza:
75%
Hiába próbálod ezt bebeszélni magadnak, a legtöbb férfi szívesen összejönne az első képen szereplővel. Sőt, szerintem szebb is, mint a második. Ez a kérdés egy projektálás.
2019. máj. 6. 01:07
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Az internet azt tükrözi amit írtál. Viszont ezáltal az átlag lányok sokkal értékesebbek lettek. Társkeresőn nézelődtem mostanában és a csajok 90% ki se látszik a photoshop mögül. Pedig az ember szívesen ismerkedne "átlagos" lányokkal.
2019. máj. 6. 06:10
 40/40 anonim ***** válasza:

Kérdező: szerintem kicsit kevered a dolgokat. Férfiként mindkét lányt szépnek mondanám. Az első az úgymond természetes szépség, a második pedig azon túl, hogy alapból jók az adottságai, még próbál önmagán javítani smink és fotó javító alkalmazás segítségével. Tehát férfi szemmel mindkét lány úgymond "jó nő". De a második lány férfiaktól kb. ugyanannyi megkeresést fog kapni (feltéve, ha a természetük hasonló), a különbség az lesz, hogy őt a többi lány szebbnek látja.

Egyrészt sokan lesznek irigyek az első lányra, mert "felháborító hogy így néz ki annak ellenére, hogy szinte alig sminkel". Másrészt a második lányt könnyebben elfogadják, mert "biztosan csak azért szebb mint én, mert kifestette magát. Ezt én is megtehetem, tehát én is lehetek szebb". Könnyebb ebben hinni, de a valóság az, hogy férfi szemmel a második lány smink nélkül is ugyanúgy vonzó. Tehát a második kép valójában nem nekünk férfiaknak szól, mi gondolatban simán leszedjük azt a sminket és úgy értékelünk.

Viszont van egy számunkra is káros hatása. Az ilyen képek láttán Átlag Piri is rááldoz a barátnőivel 1-2 délutánt, hogy kikenjék magukat és "insta kompatibilis" képeket csináljanak egymásról. Persze a végeredmény nem ilyen lesz, de mivel ők időt, pénzt és energiát fektettek ebbe az egészbe, ne hogy már a Gézával jöjjenek össze, aki annyira igénytelen, hogy utcai ruhás képeket tesz fel magáról, a haja sincs belőve és még csak egy automata szűrőt sem alkalmazott a képeken.

2019. máj. 6. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!