Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy egyre magasabb az elvárás a nők külseje felé?
Amikor gimis voltam, még szép lánynak számítottam az iskolán belül, ill így a kisvárosban (falu szint, mindenki ismer mindenkit), pedig nem sminkeltem, és az öltözködésem is átlagos volt (szegények voltunk, örököltem a ruhákat).
Manapság ha az akkori énem beültetnék egy osztályba ugyanabban az iskolában, átlagosnak, de még az is lehet, hogy átlag alattinak számítana. Pedig nem volt olyan régen, 2013-ban érettségiztem.
Felnőtt korban ugyanez. Sőt, rosszabb, elég megnézni a most népszerű Insta-lányokat. Műmell, műszáj, plasztikázott pisze orr, póthaj, rengeteg smink...
10 éve egy ilyen lány még szépnek számított:
Manapság már csak erős átlag, mert a szép valahol itt kezdődik:
Ugyanez a testalkatra is.
Ha régen egy lánynak nagy melle volt, mellé vékony dereka, jó alakúnak számított akkor is, ha a hasa nem volt tökéletesen lapos.
Manapság a "jó alak"-hoz minimum szilikon cici, fenékplasztika és kockás fitness modell has szükséges.
Ellenben a férfi ideál nem változott ennyit az évek alatt.
Lehet, hogy a fériak felé is emelkedett az elvárás, de ameddig az "ideális nő" szilikoncicis, popsi és szájfeltöltésre jár, minimum 2 bordája hiányzik, seggig ér a póthaja, tetoválja a szemöldökét és fitness modelleket megszégyenítő alakkal rendelkezik, addig az ideális férfi felé csak olyan elvárások vannak, ami plasztikai sebész nélkül is teljesíthető azért.
Nem mellesleg egy átlag férfinek jóval kevesebbet kell edzeni a kockahasért, mint egy átlag nőnek.
Igen, az elsőből is lehet olyat sminkelni, mint a második.
Csak hogy ez manapság már elvárás lett, mert a sima, sminktelen vagy alig sminkelt arcú lány mellett már elsétálnak az utcán, mintha ott se lenne, mert már nem üti meg a férfiak ingerküszöbét se.
" de ameddig az "ideális nő" szilikoncicis, popsi és szájfeltöltésre jár, minimum 2 bordája hiányzik, seggig ér a póthaja, tetoválja a szemöldökét és fitness modelleket megszégyenítő alakkal rendelkezik,"
Álmaidban kislány. Egy ideális nőn nincs szilikon és mű cucc. Egyébként téged se az eszedért fognak szeretni, ha ennyi zöldséget össze tudsz itt hordani.
Csak 2 dolgot vegyél tudomásul és azzal már lehet, hogy jobban alszol.
-az átlagos és a szép nem zárja ki egymást
-kb 70% a valószínűsége, hogy átlagos vagy melynek bőven részhalmaza a szép.
Jobb?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!