Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a gyerekes anyukák sokkal kedvesebbek normálisabbak?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedek a 30 feletti nőkkel mert en is az vagyok. Akkor általában a korombeli nők mind olyan undokok, alig beszélgetnek, semmi kedvességet nem érzek rajtuk. Viszont a gyerekes anyukák sokkal kedvesebbek közvetlenebbek jobban figyelnek rám valahogy jobb velük.
2019. ápr. 30. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek előtt is kedves voltam alapvetően mindenkivel. Bár mióta megszülettek, mondhatni lágyabb lettem. Nem szégyellem. :) Sok mindenre foghatom én is. Ajj, nehéz elmagyarázni mikre gondolok. Mivel a gyerekekre egyfolytában figyelni kell, óvni őket, kedveskedni nekik stb, így valahogy ez az egész anyaság megváltoztatott. Úgy érzem végtelen szeretet van a szívemben, és boldog vagyok hogy ők vannak nekem. Eleve a minden napokban pozitívabb és vidám vagyok. De nem csak a gyerekekkel, hanem a boltos Emőkével, a kutyasétáltató bácsival, a postással, stb is ilyen vagyok. Nem tudom mennyire lehet érteni, mennyire volt katyvasz, csak írtam ami jött. Ez az én személyes tapasztalatom az anyaság miatti változásra.
2019. ápr. 30. 21:23
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Leadják az igényeiket ilyenkor ! Csak az a fontos hogy jöjjön egy lúzer aki eltartja őt meg a lelépett alfa kölykét!
2019. ápr. 30. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát mert elég nehéz úgy anyukának lenni hogy nincs gyereke:D

Viccet félretéve talán már türelmesebbek a gyerek miatt. Bár szerintem ez inkább emberfüggő. Én azt tapasztaltam inkabb hogy az ilyen kisgyerekes anyukák tesznek mindenre maguk körül. Tisztelet a kivételnek!! De ahogy (néhányan akiket ismerek) elvarják hogy körbe legyen ugrálva csak mert gyereke van...

2019. ápr. 30. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

"Tény hogy szexen kívül a férfiak több mint 99%-ának nem fog kelleni, akiknek addig kellett volna."

És akkor az a 99% férfi sorba állhat a gyerektelen nőkért. Lehet, hogy a férfiak nagy részének nem kell gyerekes nő, de akkor ők éppúgy egyedül maradnak, mint a gyerekes nők.

2019. máj. 1. 02:01
 15/16 anonim ***** válasza:
13# én is észrevettem ezt néhány nőn, de ez is emberfüggő. Olyat is ismerek aki nem ilyen. És én se, de ez is olyan hogy így "kódoltak" a gyerekek. Pl amikor megyünk vendégségbe, ott is kiszolgálok mindenkit, pakolok más után, de végig se gonsolom hogy esetleg nem szükséges. Csak megyek mint a tank. Mert megszoktam hogy itt reggelről estig ez van, és ha már látok az asztal szélén egy poharat azonnal bentebb teszem. Sőt, egyébként minket akarnak körbeugrálni, és nézek hogy WTF, ez nekem itt, vendégségben is dolgom, nem csak otthon. Pedig a lusták leglustábbika voltam az ikrek születése előtt.
2019. máj. 1. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Így vagy úgy az élet jól pofán vágta, ha egyedülálló anyuka lett, s fentebb értékeli a belső tulajdonságokat valószínűleg.

Te ezt érzékeled, ami természetesen nem minden anyukára igaz.

Mindenkinél eljön az az idő, mikor már tisztában van vele, hogy mit adhat és várhat el, legyen az nő vagy férfi.

2019. máj. 1. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!