Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a gyerekes anyukák sokkal kedvesebbek
normálisabbak?
Kevesebb valasztasi lehetoseguk van.
Lejjebb kell adniuk.
2019. ápr. 30. 17:22
Igen, jobban kell iparkodniuk, hogy pasit találjanak, már nem lehet olyan hatalmas az arcuk. Én is mindig sikeresebb voltam a gyerekes nőknél, és ha jól kijössz a gyerekükkel, akkor azt nagyon meg tudják hálálni az ágyban...
2019. ápr. 30. 17:25
3/16 A kérdező kommentje:
2. Pedig egyetlen néznek ki rosszul,sőt van közöttük milyen csinos is
Gyerekem van, huszonévesvagyok és biztosan nem tartanak kedvesnek a férfiak.
Általánosítasz.
2019. ápr. 30. 17:27
Mert ki vannak szolgáltatva, sokkal de sokkal kevesebb férfinak kellenek. Gyakorlatilag század, ezred annyi férfi venné el őket feleségül gyerekkel, 30 fölött, mint egy 20-25 éves feszes, gyerektelen csajost. Így muszáj visszavenniük magukból, és lejjebb adni az igényeiket. Ezért kedvesek.
2019. ápr. 30. 17:52
#5 ezt cafolnam. Plusz a gyerek jo szűrő.
2019. ápr. 30. 18:05
Ez szemelyisegtol fugg. Nyilvan egy gyerek mellett rengeteg turelmet tanultak, es azt is tudjak, hogy az elet nem habostorta, igy nem akadnak fenn minden hulyesegen, peldaul egy berepedt koromnel joval komplexebb problemakkal is meg tudnak birkozni.
Ellenben azt cafolnam, hogy tomegevel lennenek a minden mindegy, csak ferfi legyen hozzaallasuak. A gyerek miatt 3x is meggondoljak, hogy kit engednek a kozelukbe.
43F
2019. ápr. 30. 18:20
Én voltam egyedülálló anya, egyáltalán nem adtam lejjebb az igényeimet, mégis találtam megfelelő párt. Igen, türelmesebb voltam, mint a gyerek előtt, jobb háziasszony, jobban tudtam alkalmazkodni. Mindezt az anyaság tanította meg nekem. De pont a gyerek miatt válogattam meg, hogy kivel állok szóba. Inkább maradtam volna egyedül, ha nem találok nekem megfelelő társat.
2019. ápr. 30. 18:48
Pedig ez így van, akár tetszik akár nem egyeseknek. Aki gyereket vállal, onnantól kezdve elveszíti társkeresési értékét. Saját magának már csak az ego-ja miatt sem vallja be, hogy leadta az igényeit, pedig objektíven nézve nagyon is. Tény hogy szexen kívül a férfiak több mint 99%-ának nem fog kelleni, akiknek addig kellett volna.
2019. ápr. 30. 19:25
Velos gondolatok, biztos komoly elettapasztalat all mogotte. Tegyuk fel, hogy a te elrugaszkodott szamadatod a helyes. Mibol gondolod, hogy a nok pont azokat keresik, akik nem veszik emberszamba oket? Nekik megfelel az az 1% is. Amikor azt irtam, hogy jobban megvalogatjak, hogy kiket engednek a gyerekeik kozelbe, akkor pont arra gondoltam, hogy azt a nagy mennyisegu kretent messzirol kerulni fogjak, akik pontoznak, szazalekolnak, meg szexpiaci ertekek alapjan keresnek partnert.
43F
2019. ápr. 30. 20:23
Kapcsolódó kérdések: