Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lengyel nők kedvesebbek, mint a magyarok?
Néhány nap múlva kiutazok Lengyelországba, ugyanis a cégünk, egy német multi megegyezett egy ottani vállalattal, hogy a mi dolgozóink ott dolgozzanak. Olyan ez, mint amikor egy focistát kölcsön ad a klubja. 8-an megyünk majd. A szerződés értelmében 15 hónapot töltünk ki, márha nem lesz egy esetleges szerződéshosszabítás. Poznantól nem messze lesz majd ez a hely. Azt tudom, hogy ezen a vidéken sokan jól beszélnek németül, nekem is elég jól megy, tehát szerintem kommunikációs problémáim nem lesznek. Az érdekelne, hogy milyenek a lengyel nők. Itthon eddig jó tapasztalataim nem voltak. Volt, aki elhajtott, hol kedvesen, hol csúnyán. Lett volna olyan lány, aki összejött volna velem, de az ő életfelfogása nem tetszett nekem, csak megdugni pedig nem akartam. De úgy összességében azt kell, hogy mondjam, itt Magyarországon inkább csak a negatív dolgokat kaptam meg tőlük. Középsuliban gúnyoltak, csúfoltak, vagy csak szórakoztak. Jó, akkor tényleg nem voltam egy szép sütemény, de attól még nem esett jól, ma már azért jobban nézek ki. Na most, majd kint új lappal kezdhetek pár dolgot. Kereshetek egy kis pénzt, nem annyit, mint Nyugaton, de többet, mint idehaza, mondjuk arra amúgy se szívesen mennék a migránshelyzet miatt. Lehet, hogy megismerek néhány új embert, nőket is. Talán pozitívabbak, mint a magyar nők? Én hallottam azt is, hogy a szláv nők belevalóbbak, mint a mieink. A lengyel-magyar barátság nyomhat valamit a latba?
Ui: egyébként nem akartam megbántani a magyar hölgyeket, ha valakit igen, azt nagyon sajnálom, nem állt szándékomban.
F/23
En megismertem egy lengyel lanyt es nagyon kedves, erdeklodo, szereny, nem oltozkodik magamutogatoan. Nem ereztem rajta azt a megmagyarazhatatlan, demotivalo dolgot, amit eddig a magyar lanyoknal ereztem es engem teljesen elvarazsolt. Olyan kis szeretheto.
Persze ez nem nemzetiseg fuggo, de kulfoldieknel nem lehet ignoralni teljesen azt, hogy masik, eltero kornyezetben nonek fel es szocializalodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!