Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lengyel nők kedvesebbek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lengyel nők kedvesebbek, mint a magyarok?

Figyelt kérdés

Néhány nap múlva kiutazok Lengyelországba, ugyanis a cégünk, egy német multi megegyezett egy ottani vállalattal, hogy a mi dolgozóink ott dolgozzanak. Olyan ez, mint amikor egy focistát kölcsön ad a klubja. 8-an megyünk majd. A szerződés értelmében 15 hónapot töltünk ki, márha nem lesz egy esetleges szerződéshosszabítás. Poznantól nem messze lesz majd ez a hely. Azt tudom, hogy ezen a vidéken sokan jól beszélnek németül, nekem is elég jól megy, tehát szerintem kommunikációs problémáim nem lesznek. Az érdekelne, hogy milyenek a lengyel nők. Itthon eddig jó tapasztalataim nem voltak. Volt, aki elhajtott, hol kedvesen, hol csúnyán. Lett volna olyan lány, aki összejött volna velem, de az ő életfelfogása nem tetszett nekem, csak megdugni pedig nem akartam. De úgy összességében azt kell, hogy mondjam, itt Magyarországon inkább csak a negatív dolgokat kaptam meg tőlük. Középsuliban gúnyoltak, csúfoltak, vagy csak szórakoztak. Jó, akkor tényleg nem voltam egy szép sütemény, de attól még nem esett jól, ma már azért jobban nézek ki. Na most, majd kint új lappal kezdhetek pár dolgot. Kereshetek egy kis pénzt, nem annyit, mint Nyugaton, de többet, mint idehaza, mondjuk arra amúgy se szívesen mennék a migránshelyzet miatt. Lehet, hogy megismerek néhány új embert, nőket is. Talán pozitívabbak, mint a magyar nők? Én hallottam azt is, hogy a szláv nők belevalóbbak, mint a mieink. A lengyel-magyar barátság nyomhat valamit a latba?

Ui: egyébként nem akartam megbántani a magyar hölgyeket, ha valakit igen, azt nagyon sajnálom, nem állt szándékomban.

F/23

2018. márc. 30. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Azt kell mnondjam aki itthon luzer, az kulfoldon is az. Sajat tapasztalat :D
2018. márc. 30. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de a magyar nőknél kedvesebbnek lenni nem nagy kunszt.
2018. márc. 30. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
A kedvesebb alatt mit értesz? Hogy könnyebben bárkinek szétteszik? El kell, hogy keserítselek
2018. márc. 30. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem van két lengyel munkatársam, illetve volt, mert az egyik elment. Az egyik nagyon kedves volt velem mindig, még csokit is kaptam tőle, amikor elment, a másik pedig látszólag bunkó, de amúgy jó fej.
2018. márc. 30. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Balatonon annó elég hamar kedvesek lettek hozzám,de szerintem a szabadság ès magyar pia miatt
2018. márc. 30. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Általában konzervatívabbak.
2018. márc. 30. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hazai nőkínálatnál rosszabbat nem nagyon találsz ,már nem kinézetre mert az oké ,de viselkedésre katasztrófa...szóval a lengyelek is jobbak.Meg szerintem előny hogy te leszel ott a külföldi ami érdekes nekik ad egy indítási témát.
2018. márc. 30. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Nekem személy szerint nincs a lengyelekkel rossz tapasztalatom, de ettől függetlenül ott is vannak kedves és kevésbé kedves emberek ugyanúgy, mint bárhol máshol.
2018. márc. 30. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Lanykent írok, engem megszolt a lengyel barátnőm, mert kivágott felsőben voltam és kint volt a mellem.
2018. márc. 30. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:

En megismertem egy lengyel lanyt es nagyon kedves, erdeklodo, szereny, nem oltozkodik magamutogatoan. Nem ereztem rajta azt a megmagyarazhatatlan, demotivalo dolgot, amit eddig a magyar lanyoknal ereztem es engem teljesen elvarazsolt. Olyan kis szeretheto.

Persze ez nem nemzetiseg fuggo, de kulfoldieknel nem lehet ignoralni teljesen azt, hogy masik, eltero kornyezetben nonek fel es szocializalodnak.

2023. júl. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!