Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem ezt, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt, hogy az idősebb nők sokkal normálisabbak?

Figyelt kérdés

Miért van az szinte kivétel nélkül mindig, hogy ha elakarok kezdeni egy beszélgetést, az idősebb nők sokkal kedvesebbek érdeklődőbbek szinte mindenhez hozzá tudnak szólni, még abban az esetben is ha van párjuk, legalább egy néhány perces beszélgetést minden esetben elértem, és ezáltal számomra sokkal vonzóbbak, főként a kedvesség és a mosolygás teszi ezt. Lehet én vagyok a különc de nekem a 20 év alattiak abszolút visszataszítóak (jellemre, nem testre) szlengben beszélnek, füveznek, flegma stílusúak, bunkók és úgy látom ez náluk a "normális". Kicsit elvagyok keseredve, hogy fogom így megtalálni a páromat. Az idősebb korosztály már foglalt és amúgy sem hiszem hogy rajonghatnak a fiatalabb pasiért mint pár, akik meg befele jönnek a "húspiacra" egyre hülyébbek.

Ismerek egy 40-es nőt, de ritkán látom elfoglalt, ezek a tizenévesek meg egész nap lógnak és csak a semmit tevés meg a züllés megy. Elkeserítő. Persze ha véletlen akad is kivétel az vagy komoly kapcsolatban van, vagy pedig nagyon csúnya szegény.

Sokszor mondják nekem, hogy találjak egy lányt, de én a nő kifejezést szeretem használni, mert van különbség a kettő között.

2016. szept. 2. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Ne kislányokkal kezdj, attól mert még valaki felvesz egy kivágott göncöt meg magassarkút, az még nem jelenti azt hogy érett felfogású
2016. szept. 2. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
10 év múlva a mostani fiatalok lesznek a normàlisak.
2016. szept. 2. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
30-ig bezárólag nagyon sok nő introvertáltan, lenézően viselkedik bárkivel, személyes tapasztalatom szerint a 30 fölötti nők sokkal kevesebbet foglalkoznak vele, hogy például hogyan nézel ki, szívesen szóba állnak még a rusnyább férfiakkal is. Remek példa erre az mostani előtti munkahelyem, ahol az irodista, 30-as, 40-es hölgyekkel egykettőre megtaláltuk a közös hangot, fantasztikusakat beszélgettünk, viccelődtünk, mintha ezer éve ismertük volna egymást. A huszonéves kis fruskák meg teljesen elkülönültek tőlünk, és kizárólag a főnökökkel voltak hajlandóak nevetni, feloldódni. Szánalmasnak tartom!
2016. szept. 2. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Sokkal értelmesebb az idősebbek. Én húsz eleji korosztály vagyok, de a velem egyidős nők teljesen hülyék. Csak a külsőségekre mennek, nem is érdeklik őket a belső tulajdonságok. 22F
2016. szept. 2. 22:50
 5/9 fru_ ***** válasza:
55%
Nincs ebben semmi csoda, egy idősebb az tapasztaltabb - például abban is, hogy nem szarjuk le a másik embert - de ez nemtől független.
2016. szept. 2. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nőként ugyanezt gondolom az idősebb férfiakról. Érettebbek, türelmesebbek.

Az életük nem a piálásról, drogozásról,csak szexről szól. Ők már kiforrott személyiségek.

Ellenben a tizen-huszonéves korosztállyal.

2016. szept. 2. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Igaz utolsó, ezt mondhattam volna fiúkra is, olyan mocskosul beszélnek hogy hallani is rossz, na meg a drogok ha pedig kapnának egy taslit mennének apucihoz.
2016. szept. 2. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled Kérdező, egyszerűen ocsmány ahogy néhány férfitársam beszél, nem értem, a nőket ez hogy nem zavarja? Olyan elképesztően trágárul kommunikálnak, bzmegolnak meg g*ciznek minden mondatban ötször-hatszor, látszik hogy nem volt gyerekszobájuk.

Fel nem fogom, hogy a nőknek ez hogy a fenébe jöhet be. Úgy beszélnek életük szerelmével, ahogy én a kutyámhoz nem szólok idehaza...

2016. szept. 3. 01:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A mai fiatalokat a média és a net "neveli" ,az meg hogy onnét milyen moslék árad azt talán nem kell ecsetelni..Egy 35-40 es nő sokkal kulturáltabb, értelmesebb, érzékenyebb és sokszor vonzóbb is mint a qrváskodást, drogozást ,flegmázást gyakorló 20 évesek.
2016. szept. 3. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!