Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a Nálam idősebb Nőknek jövök be? 33ff
Mert vagy a külsődben, vagy a viselkedésedben, személyiségedben (esetleg mindkettőben) nagyon öreges vagy.
Nem tudod hogyan kommunikálj a fiatalabb generációval, nincs már velük közös nyelved és nem tudod megértetni magad velük hétköznapi szinten. Más fajta hobbijaid vannak, más dolgok érdekelnek, másmilyen dinamikával űzöd a dolgokat, mint a fiatalok.
Ha külső, akkor pedig érdemes megkérdezni embereket, hogy hány évesnek tűnsz a szemükben. Lehetőleg olyanokat, akik nem tudják a pontos korodat és mondjuk újonnan ismerted meg őket. Simán lehet hogy többnek tűnsz a korodnál.
Nekem van egy 22 éves húgom, akivel elég jóban vagyok és talán emiatt is jobban beszélem a fiatalok nyelvét, tudom mi érdekli őket általánosságban és mi nem. Ez persze nem írható le egy-két dologgal hogy mitől van, de akiket megkérdezek, általában 25-28 évesnek tippelik a koromat. (Emlékszem még kamaszként és a húszas éveim elején rohadtul zavart hogy akkor is fiatalabbnak tűntem a koromnál (akkor ebből inkább hátrányom volt), de most örülök neki.)
Könnyen ismerkedem 18-25 éves lányokkal is.
31/F
Örülj neki.
Ők legalább )általában) nem hisztiznek és nem kombinálnak túl mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!