Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan furcsa, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa, hogy a nők férfias férfiakkal szeretnének együtt lenni?

Figyelt kérdés
Mindig panaszkodnak a kövér vagy sikertelen életű férfiak. Bárhogy is nézzük egy jó kiállású férfire még ránézni is jobb. Főleg, ha még ért is valamihez annyira, hogy sikeres legyen benne. Persze lehet kedves egy férfi, nagyon aranyos is, de ez önmagában szerintem nagyon kevés. 28 éves nőként én nem tudok mit kezdeni olyan férfivel, akinek sem legalább hitelre vett lakása vagy egy autója sincsen. Bármilyen meglepő is, amit maga nem tudott megvenni az ember, azt ketten nem könnyebb lesz, csak nehezebb.
2019. ápr. 28. 08:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
82%

Etetitek a trollt. Már a kérdés maga is úgy van megfogalmazva, hogy érzelmeket szítson a témában pro vagy kontra.

Ilyen meccsbe nem szabad belemenni.

2019. ápr. 28. 10:54
 42/48 anonim ***** válasza:
79%

Ez a nettó 600-as példa ia valami insta pitsa lehet.

Énmarka a phaszom!

2019. ápr. 28. 11:02
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Az a te dolgod ha neked a kocsi meg ház a férfi "alapfelszereltsége". Nekem pl nem is lehet autóm mert nincs jogsim, mert nem sikerült megcsinálnom. Na akkor mivan? Majdnem 1 milliót öltem jogsiba és nincs meg. Ettől még kösz, de megvan a magamhoz való mérnöki diplomám, hobbijaim, életem. Nem csak ezek körül forog a világ. Nem hinném, hogy a kocsimtól, telefonomtól , vagy bármilyen tárgytól lennék férfi. Gondolom te sem a cipődtől érzed nőnek magad, mezítláb meg már nem vagy nőies... vagy igen?
2019. ápr. 28. 11:03
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Bár igen, az a jó kérdés, ha ő ezeket elvárja - mit ad cserébe? "Egyáltalán azt, hogy vele van"? Kicsit nagy az arc, ez valóban a tinder-insta meg a többi oldal lelkivilága.

2019. ápr. 28. 11:06
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a furcsa, mikor valaki annyit tud felmutatni, hogy "28 éves nő", és ezért cserébe elvárja, hogy lakást meg autót toljanak a s...gge alá.

De ha ez a fokmérő, akkor kapard ki a sírjából Andy Vajnát, neki több lakása és autója is volt, tehát a szemedben extrém férfiasnak számít, és megad neked mindent mert neked minden alanyi jogon JÁR.

2019. ápr. 28. 11:15
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

43%, te erre vered a farkadat, hogy mindenkinek bizonygatod, hogy mennyire menő vagy meg sikeres és ambiciózus?

Azt el tudod képzelni, hogy nem mindenkinek az az álma az életben, hogy napi 24 órából 18-at teperjen olyan dolgokért, amik kizárólag azért fontosak, mert státuszt reprezentálnak vagy mert a reklámok belengetik előtted, hogy enélkül ugyan nem lehetsz boldog?

És mielőtt jönne a "biztos savanyú a szőlő", én szintén a te típusod vagyok, aki folyamatosan hajt és teper, de azt is pontosan látom, hogy más emberek teljesen boldogan elvannak sokkal kevesebbel is, elégedettek az életükkel, és végső soron nem ez az, ami igazán számít?

2019. ápr. 28. 14:53
 47/48 anonim ***** válasza:
Nálam is kicsapta a biztosítékot rendesen a 43 pontos észosztó. Söt, rohadtul idegesítő, irritáló stílusa van, nemcsak bizonygatja, hogy milyen menő szerinte, hanem még durván be is szól a férfitársadalomnak. Mégha egy nő lenne, azt mondanám rá, hogy egy hülye segg, de így...
2019. ápr. 28. 16:00
 48/48 mikeXxX ***** válasza:

20# Ez jó volt 😂 !

Nos hogy válaszoljak is a kérdésre nekem van mindenem de ennek ellenére ha valaki ezt a dumát vágná le egy ismerkedés alatt az hamar menne a levesbe .

Az én kérdésem itt az lenne hogy komolyan nincs már olyan nő aki a szerelmet keresi csak ?

2019. ápr. 28. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!