Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan furcsa, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa, hogy a nők férfias férfiakkal szeretnének együtt lenni?

Figyelt kérdés
Mindig panaszkodnak a kövér vagy sikertelen életű férfiak. Bárhogy is nézzük egy jó kiállású férfire még ránézni is jobb. Főleg, ha még ért is valamihez annyira, hogy sikeres legyen benne. Persze lehet kedves egy férfi, nagyon aranyos is, de ez önmagában szerintem nagyon kevés. 28 éves nőként én nem tudok mit kezdeni olyan férfivel, akinek sem legalább hitelre vett lakása vagy egy autója sincsen. Bármilyen meglepő is, amit maga nem tudott megvenni az ember, azt ketten nem könnyebb lesz, csak nehezebb.
2019. ápr. 28. 08:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
86%

"Ez azért nem így van, ketten nem lehet dupla annyit költeni ilyenre, mint egyedül. Van olyankor több másjellegű kiadás is. "

Na ez a tipikus hülye duma:D Ez azt jelenti világi nyelvre fordítva hogy "ha együtt vagy egy nővel akkor muszáj kirándulgatni, meg éttermezni és nem teheted meg hogy a lakásba ölitek a pénzt"

2019. ápr. 28. 09:16
 22/48 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem több ponton sem stimmel az eszmefuttatásod.

Amikor megismerkedtem a férjemmel, egyikőnknek sem volt semmije, keveset kerestünk, én albérletben, ő otthon lakott, ennek 5 éve. Azóta van egy szép, új lakásunk (hitelre, nyilván), autónk, évente 2-3 külföldi nyaralás. Mert együtt könnyebb. Persze ebben az is benne van, hogy motiváljuk egymást, nem csak magunkért dolgozunk, próbálunk előbbre lépni a melóban is, hanem a közös életünkért.

De tudod mit? Nem csak az a lényeg, hogy együtt könnyebb, hanem együtt jobb.

Te meg csak bele akarsz ülni a "kész pitsa meleg szobába", mert szerinted az a "férfias", aki ezt már megteremtette. Értem, vannak elvárásaid, de te mit tudsz beletenni a kapcsolatba?

2019. ápr. 28. 09:16
 23/48 anonim ***** válasza:
33%
Csak a lúzer férfiakat zavarja ez, akik nem kellenek a nőknek, mert nem vitték semmire az életben, és mert lusták. Könnyebb itt hisztizni meg dühöngeni, mint karriert építeni, tanulni, sportolni, vagy bármit tenni azért, hogy ez változzon.
2019. ápr. 28. 09:18
 24/48 anonim ***** válasza:
59%

#19. Én nagyon is jól értettem, hidd el. Aki meg nem elég konkrét, az meg ugye ne goldiggerkedjen, mert még átbaxák. :D

Amúgy egy ilyen elvárós csajtól csak kérnék simán lakbért/rezsit meg benzinpénzt, mert azt meg akkor én várom el. :)

32/f

2019. ápr. 28. 09:19
 25/48 anonim ***** válasza:
90%

“Nekem 28 éves koromra hál'istennek sikerült férfivá válnom, de ismerek olyanokat is, akiket a szüleik már 18-19 évesen férfivá tettek.”

Most, hogy mondod, a 4.5 éves unokaöcsém örökölt egy lakást, meg valamennyi pénzt, amiből futná kocsira.

Szólok is a tesómnak, hogy többé ne vigyék óvodába, hisz kész férfi 😀

2019. ápr. 28. 09:22
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
volt fonokomnek van lakasa, autoja (mindet a szuleitol kapta) de olyan egy s...fej (mindenki utalta, ki is rugtak): nem volt gerince h a sajat hibait bevallja inkabb a dolgozokra fogta, ha vmit jol csinaltunk azt a sajat sikerenek konyvelte el a vezetosegnel. De legalább van lakasa, es neked az ilyenek a ferfiak.
2019. ápr. 28. 09:39
 27/48 A kérdező kommentje:
12 : Ez azért nem így van. A férfiak egy részének egész biztos magasabb a fizetése, mint az enyém. Tehát ahhoz, hogy egy színvonalon éljünk, neki csökkeni fog a pénze. Ha eddig nem járt kirándulni vagy nyaralni, most nyilván fog, ami persze pénzbe kerül. Szóval éves szinten legkevesebb 2-300e Ft-tal lesz kevesebbje magára. Abból pedig jó sok villanyszámlát be lehetne fizetni.
2019. ápr. 28. 09:51
 28/48 anonim ***** válasza:
65%

"Ha eddig nem járt kirándulni vagy nyaralni, most nyilván fog"

Vagy nem fog, mert nem jön össze egy ilyen nővel :D

2019. ápr. 28. 09:55
 29/48 anonim ***** válasza:
38%

23-as jòl ìrja.

Az is igaz ma màr több a fèrfias nő ilyen tekintetben.

Egy 24 èves kislàny ismik 600e nettòt kap,diploma nèlkül lakàst bèrel.

30-n túli 2 diplomàs mèrnök ismik szobàt bèrel 5 emberrel,persze csodàlkozik 2.randira a csajok nem jönnek el,hàt èn se mennèk el a csaj helyèben.

Mèrnökkènt 40 felè ALAP,hogy külön laksz,nem màsnak a fingjàt szagolod.

Ez a baj,meg sok fèrfitàrsam komolytalan,semmi elkèpzelèse dolgozok valahol valamennyièrt, tehàt borzalom a mai fèrfiak az orszàgban,nem csodàlom a nők csak hànyni tudnak a magyar paliktòl tisztelet a kivètelnek.

Semmi piackèpes tudàs,el van magànak, nem lehet komolyan venni, leragadt valami tinédzser szinten, nem èpìt karriert, nem figyel oda a rèszletekre, nem igènyes.

Őszintèn èn ha nő lennèk hatalmas bajba lennèk mert ma màr ,,kisfiùk"-at làtok csak 85%-ban.

32F

2019. ápr. 28. 09:58
 30/48 anonim ***** válasza:
60%

"Egy 24 èves kislàny ismik 600e nettòt kap,diploma nèlkül lakàst bèrel."

Ne keverjük már ide azt, aki a seggével keresi meg a 600 nettót.

2019. ápr. 28. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!