Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan furcsa, hogy a nők férfias férfiakkal szeretnének együtt lenni?
"Ez azért nem így van, ketten nem lehet dupla annyit költeni ilyenre, mint egyedül. Van olyankor több másjellegű kiadás is. "
Na ez a tipikus hülye duma:D Ez azt jelenti világi nyelvre fordítva hogy "ha együtt vagy egy nővel akkor muszáj kirándulgatni, meg éttermezni és nem teheted meg hogy a lakásba ölitek a pénzt"
Szerintem több ponton sem stimmel az eszmefuttatásod.
Amikor megismerkedtem a férjemmel, egyikőnknek sem volt semmije, keveset kerestünk, én albérletben, ő otthon lakott, ennek 5 éve. Azóta van egy szép, új lakásunk (hitelre, nyilván), autónk, évente 2-3 külföldi nyaralás. Mert együtt könnyebb. Persze ebben az is benne van, hogy motiváljuk egymást, nem csak magunkért dolgozunk, próbálunk előbbre lépni a melóban is, hanem a közös életünkért.
De tudod mit? Nem csak az a lényeg, hogy együtt könnyebb, hanem együtt jobb.
Te meg csak bele akarsz ülni a "kész pitsa meleg szobába", mert szerinted az a "férfias", aki ezt már megteremtette. Értem, vannak elvárásaid, de te mit tudsz beletenni a kapcsolatba?
#19. Én nagyon is jól értettem, hidd el. Aki meg nem elég konkrét, az meg ugye ne goldiggerkedjen, mert még átbaxák. :D
Amúgy egy ilyen elvárós csajtól csak kérnék simán lakbért/rezsit meg benzinpénzt, mert azt meg akkor én várom el. :)
32/f
“Nekem 28 éves koromra hál'istennek sikerült férfivá válnom, de ismerek olyanokat is, akiket a szüleik már 18-19 évesen férfivá tettek.”
Most, hogy mondod, a 4.5 éves unokaöcsém örökölt egy lakást, meg valamennyi pénzt, amiből futná kocsira.
Szólok is a tesómnak, hogy többé ne vigyék óvodába, hisz kész férfi 😀
"Ha eddig nem járt kirándulni vagy nyaralni, most nyilván fog"
Vagy nem fog, mert nem jön össze egy ilyen nővel :D
23-as jòl ìrja.
Az is igaz ma màr több a fèrfias nő ilyen tekintetben.
Egy 24 èves kislàny ismik 600e nettòt kap,diploma nèlkül lakàst bèrel.
30-n túli 2 diplomàs mèrnök ismik szobàt bèrel 5 emberrel,persze csodàlkozik 2.randira a csajok nem jönnek el,hàt èn se mennèk el a csaj helyèben.
Mèrnökkènt 40 felè ALAP,hogy külön laksz,nem màsnak a fingjàt szagolod.
Ez a baj,meg sok fèrfitàrsam komolytalan,semmi elkèpzelèse dolgozok valahol valamennyièrt, tehàt borzalom a mai fèrfiak az orszàgban,nem csodàlom a nők csak hànyni tudnak a magyar paliktòl tisztelet a kivètelnek.
Semmi piackèpes tudàs,el van magànak, nem lehet komolyan venni, leragadt valami tinédzser szinten, nem èpìt karriert, nem figyel oda a rèszletekre, nem igènyes.
Őszintèn èn ha nő lennèk hatalmas bajba lennèk mert ma màr ,,kisfiùk"-at làtok csak 85%-ban.
32F
"Egy 24 èves kislàny ismik 600e nettòt kap,diploma nèlkül lakàst bèrel."
Ne keverjük már ide azt, aki a seggével keresi meg a 600 nettót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!