Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan furcsa, hogy a nők férfias férfiakkal szeretnének együtt lenni?
Nem seggèvel 30-as hanem projektvezetői poziban van.
Dolgozott màr előtte is,tudod ènmàrka fejlődès.
Na sajnos ezt a mai fèrfitàrsaimon nem látom,vègig nèzek a korosztàlyomban 85%-a a hagyjuk kategòria,èletből felmentett.
Nem keresi a lehetősèget,fogalmuk sincsen az èletről,semmi fifikàszsàg, nekem 5,10 èvre előre karriertervek,mèg diploma(MBA), nèmet tàrgyalàsi szint.
Ezzel.szemben kortàrsaim a ,,majd lesz valahogy" ember.
Utolsónak igaza van:D
Mivel keresne 600-at, mi az a tudás aminek ő a cégnek legalább 1.3 millió forintot tud lebonyolítani? Hülye vagy te, csak nem forogsz:D
Ja hogy hostes, vagy éjszakai pillangó? Hát ahhoz aztán csoda nagy tehetség kell és nagy erőfeszítés:)
Utolsò tudod buta ember elsőre alkot vèlemènyt,na ez a baj veletek látod.
Azèrt mert az GYK-sol 85%-a èletből felmentett,nem làt tovàbb az orrànàl.
" Ez azért nem így van. A férfiak egy részének egész biztos magasabb a fizetése, mint az enyém. Tehát ahhoz, hogy egy színvonalon éljünk, neki csökkeni fog a pénze. Ha eddig nem járt kirándulni vagy nyaralni, most nyilván fog, ami persze pénzbe kerül."
Látszik, hogy baromi csóró vagy kérdező!
A jól élő emberek nem költenek arányosan többet. Ha 3x pénzt keresel, akkor nem kerül az élted 3x többe (a villanyszámla ugyanannyi egy csórónak, mint egy gazdagnak, csak az egyik a fizetése 15%-át költi arra, a másik meg a 3%-át).
Igen, jobban kerestem az összes barátnőmnél. Sokkal jobban. De nem egy olyan volt, aki maga is keresett bőven annyit, hogy a kirándulás, külföldi nyaralás, étterem, szórakozás, etc saját magára eső részét ki tudja fizetni nélkülem is. Tehát az én életszínvonalam semmit nem esett, annyi volt a különbség, hogy nekem több megtakarításom képződött a "felesleges" pénzből, mint neki, de még ő is tudott félretenni. (Pl ha a csaj keres nettó 300-at, akkor abból már minden kijön magának, és teljesen mindegy, hogy a férfi 500-at keres e).
Ezzel szemben te a 130 nettódból nem engedhetsz meg magadnak semmit, és azt várod, hogy a férfi költse ezt a pénzt rád, ezzel kvázi a saját megtakarítását/életszínvonalát csökkentse.
Szóval egy kérdés maradt!?
TE mit tudsz betenni ebbe a kapcsolatba annak érdekében, hogy téged válasszon egy férfi, és nyaralni, kirándulni, étterembe hordjon.
Azt már tisztáztuk, hogy pénzt nem (még a saját részed sem), mi más maradt?
Mert minden egyebet olyan nő is be tud tenni, aki hozzám hasonlóan jó karrierrel rendelkezik, jó helyen dolgozik, és keres annyi pénzt, hogy a "drágám menjünk tengerpartra nyaralni" felvetés mellé le tud rakni 1000€-t is, és oda utaznak, ahova akarnak ketten, közösen fizetve.
"24 évesen a szükséges projekttapasztalata sem lehet meg egy tisztességes certificate-hez"
Állásinterjún:
Pályakezdő: Project vezető szeretnék lenni.
Én: előbb esetleg egy project asszisztensi állást tudnánk ajánlani, aztán 3-5 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre
Pályakezdő: De én a ... Egyetemen végeztem Management, a szakmámban szeretnék elhelyezkedni.
Szerencsére a PMO vezetői állást nem hirdettük meg, mert tuti arra jelentkezik rögtön :)
Ja igen persze, projektvezető:D meg 600-as fizu.
Na majd mondom szólok az ismerőseimnek is hogy lőjék fejbe magukat hogy ők 25 évesen, több nyelvvizsgával nem kapnak 600 nettót, bezzeg egy 24 éves csaj aki legjobb esetben is 2 éve van az adott cégnél már projektet vezet:)
Mindenki akkorát mond amekkorát akar:) Én űrcowboy vagyok és havonte 1 millió dollárt kapok hogy megállítsam Menkaprusz pusztítását... és látod jól végzem a dolgom mert azt se tudod ki az.
35-ös vagyok.
Amúgy egy igazi projektmanagernek elég szerény fizu lenne a 600 nettó, csak úgy mondom.
Vicces vagy kérdező. Mégis te mit teszel le az asztalra azon kívül, hogy létezel, hogy valaki biztosítsa neked az életszínvonalát? Vagy valami puncs szökevény vagy esetleg?
32/f
38: azért annyira nem szerény.
Van aki sok száz milliós/milliárdos projectet vezet, és van aki pár (tíz) milliós fejlesztéseket.
Ez utóbbiak nem keresnek jobban, főleg, ha kezdő, mint a hölgyike.
Egy normális, seniornak persze kevés, de azért a cégnek sem telik arra, hogy minden piszlicsáré 3 hónapos pár millás projectre olyan embereket adjon, akik egy ilyen fizetésért az ujjukat nem mozdítanák (na meg nincs is belőlük annyi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!