Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinos lány miért vagy együtt egy kövér férfias leszbikussal?
Figyelt kérdés
a héven láttam, hogy falta fel azt a csinos lányt és ismerek is még egy párt. számomra érthetetlen hogyan tudják vonzani egymást. egyáltalán képesek szerelmesek lenni és szexeli?2014. okt. 19. 21:22
1/27 anonim válasza:
persze ezek olyanok mint a b*zik ;)
2/27 anonim válasza:
Tudod ez a szerelem,nem a társadalmi baromság.
5/27 anonim válasza:
Azért mert elkur@@ult világban élünk.. Inkább egy leszbikus lánnyal van együtt, minthogy egy fiúval,, ez számomra és érthetetlen,, az állatok nem az emberek az állatok is ÖSZTÖNÖSEN nem vonzódnak nem du@@ják meg a saját nemüket... Tehát mondhat bárki bármit ,,, az állatok SOKKAL értelmesebbek mint a a legtöbb hü@e ember.. És olyan hogy szerelem nem létezik...
8/27 anonim válasza:
5-ös: Nézz utána, hogy "Homoszexuális állatok" Hidd el, ott sokkal-sokkal nagyobb az aránya a dolognak, mint az embereknél. Ne beszélj hülyeségeket, ha még utána sem kerestél.
9/27 anonim válasza:
Szerintem egyébként azok a leszbikusok, akik már úgy néznek ki, mint a férfiak, nem leszbikusok, hanem transzexuálisok. A lányok, akik meg vonzódnak hozzájuk, úgyszintén nem hiszem, hogy leszbikusok. Én univerzális nő vagyok, a barátnőm teljesen nőies. Egy nő legyen nő. És nem értem, hogy ha valaki a nőkhöz vonzódik, akkor hogy tud egy férfi utánzatot vonzónak találni? Nem akarok senkit sem megbántani, de nem értem.
10/27 anonim válasza:
Attól, hogy nem érted, még nem kell besorolni valakit egy szexualitás alá, amivel ő nem kíván azonosulni.
Az öltözködés általában egy preferencia, ami folyamatosan változhat. A szexualitás mióta tartozik ide? Érezheti magát nőnek, szeretheti magát nőként, szerethet másokat nőként úgy, hogy éppen fiús ruhákat hord. Nőnek tartja magát, nő marad.
Mi a fenének kell valakinek a nőiességét/férfiasságát (ergo, a nemiségét magát) megkérdőjelezni a saját ízlésünk miatt? Nagyon hosszan tudnék erről vitatkozni, nem célom, de vegyük már észre magunkat, és hagyjunk másokat élni ahogy akarnak.
Nem árt senkinek.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!