Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy a nők kb 90 %-ával akikkel találkoztam életem során simán kijövünk egymással, de ha felvetném a randi fogalmát egyből kosarat kapnék?
Legalább húsvétkor ne irkálnátok ekkoa marhaságokat XDDD
Sajnállak kérdező, hogy eddig egyetlenegy valamire használható választ sem kaptál. Hihetetlen, hogy egyesekben kényszeresen benne van az a mindenáron segíteni akarás, holott semmi hasznosat nem mondtak. Külsőre full okés férfinak lenni még nem jelent semmire sem garanciát. Szóval vitaminokról meg táplálkozásról előadásokat tartani szép és jó, csak nem ebben a kérdésben. Ez itt csak fölösleges szőrszálhasogatás.
De, hogy kapj egy hasznos választ is, én elmondom ennek az okát. Hogy milyen tudományos okai vannak a te szerencsétlenségednek.
A dolog megértéséhez tudnunk kell a nők és férfiak evolúciós működését. Mivel a nők kell kihordják és felneveljék a gyereket, ezért ők sokkal válogatósabbak mint a férfiak. Ezért a nők 80%-nak mindenáron csak a férfiak felső 20%-a kell. Ellenben mivel a férfiaknak csak a megtermékenyítés a feladata, azért a férfiak többsége simán beéri egy átlagos nővel is. Az más kérdés, hogy ma a férfiak is nevelnek gyereket, de ez az őskorban nem így volt, és az agyunk nem ehhez alkalmazkodott, mivel az agyunk 99%-ban az őskorban fejlődött ki, így ezért ahhoz alkalazkodott.
Ebből kifolyólag a nők csak a férfiak 20%-val közösültek az őskorban. Azonban mivel ma már monogámia van, azért egy kicsit változtak a játékszabályok, függetlenül attól, hogy az agyunk még mindig ősember-agy.
Ezért ma hiába akarnak a nők csak a férfiak felső 20%-val szexelni, ugyanis ezt csak a nők felső 20%-a teheti meg, és maradék 80% nőnek be kell érnie a nem alfahím férfiakkal.
Miért írtam ezt le?
Mert ha ezt megértetted akkor érteni fogod a következőket is:
Ahogyan fent említettem, napjaink monogámiája miatt, miután a nők felső 20%-a elfoglalta a férfiak felső 20%-át, ezért a nők maradék 80%-ának már új férfiak után kell kutatnia, egy idő után rájönnek, hogy miután az alfahímek nem őket választották, ezért nekik be kell érniük az alsó 80%-al a hímek közül. És pont ezért a nőknek mindig vannak tartalékban más hímek, akiket a „friendzone” rétegben tartogatnak, hogyha nem érnek el sikert az alfahímeknél, akkor vészhelyzet esetére elővegyenek más hímeket a friendzone-ból.
Ez kb harminc éves korban jön el. Ekkorra a nők hirtelen kedvesek lesznek azokkal a férfiakkal, akiket korábban kigúnyoltak és mégcsak emberszámba sem vettek. Mivel akkorra be kell látniuk, hogy nem kellenek egyetlen alfahímnek sem, ezért itt kezdik csak elővenni a friendzone férfiakat.
Ennek működését zseniálisan bemutatja a Forrest Gump.
Szóval az a rossz hírem van, hogy mivel nem vagy alfahím, ezért sajnos nincs túl sok esélyed. Majd harminc éves korod után, miután a nőket elutasították az alfahímek, majd fel fognak rád figyelni, de odáig csak egy tartalék leszek a friendzone ládikájukban, más hímek mellett...
Nem. A világon mindössze egyetlen törzsben nevelték az apák ugyanannyit a gyerekeket, mint a nők (az aka pigmeusoknál).
Szinte kivétel nélkül az összes többi esetében a férfiak csak vadásztak és háborúztak, a gyereknevelést mindig meghagyták a nőknek. A férfiak valójában csak látszólag voltak apák, de valójában inkább mint udvarlók voltak jelen, azaz adtak valamik azért, hogy cserébe minél több szexet kaphassanak.
Az ősközösségben is a nők feladata volt a gyereknekevés.
"Sajnállak kérdező, hogy eddig egyetlenegy valamire használható választ sem kaptál."
És az kicsit sem zavar, hogy a kérdésére már azelőtt tudta a választ, hogy föltette volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!