Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy a nők kb 90 %-ával akikkel találkoztam életem során simán kijövünk egymással, de ha felvetném a randi fogalmát egyből kosarat kapnék?
Figyelt kérdés
23 évesen már kezdem egy kicsit unni...2019. ápr. 20. 20:51
31/46 anonim válasza:
Ezzel azt akarod mondani, hogy szándékosan átverted az itt válaszolókat, hogy esetleg becsajozhass?
És ez lenne az a fantasztikus belső tulajdonság, ami miatt téged kellene bárkinek is választania?
32/46 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem értem, hogy merre akarod kiforgatni a szavaimat.
2019. ápr. 20. 22:31
33/46 anonim válasza:
Először is: nem a kérdésemre válaszoltál.
Másodszor: az itteni bemutatkozásod alapján csak és kizárólag a belső tulajdonságaidat tekintve is ultragáz vagy.
Kíváncsi vagy még valamire?
34/46 A kérdező kommentje:
De a kérdésedre válaszoltam maximum te nem tudod értwlmezni és töprengsz nekem pedig egy rossz szót sem írtam neked. A lényeg az higy sokat olvastam az oldalon csunya férfiakról hogy a nől egyből elhajtják őket. Namost csúnya férfiként én nagyon ritkán tapasztalok ilyet. És gondoltam hogyha életem során ennyi lánnyal kijövök akkor csak nem lehetek ennyire ronda de akkor úgy néz ki mégis. Remélem érthetőbb lett az írasom. És megérted hogy mire akartam kilyukadni az előző hozzászólásomnál.
2019. ápr. 20. 22:45
35/46 anonim válasza:
Szerintem nincs baja a belsőjével, egyszerűen csak feszelyezteti a külseje amit lehet eltúloz egyébként (nem mindegy a mértéke ezeknek a dolgoknak, senki sem tökéletes), vagy meg kell baratkoznod ezzel a külsővel és ugyanúgy ismerkedni élni, mint bárki más, elfogadva hogy neked is a belsőre kell koncentrálnod a másikban, vagy valtoztatsz a külsődön és talán új lehetőségek nyílnak meg előtted (ezt nem úgy értem, hogy egy teljesen más embert csinálsz magadból, hanem, hogy a genetikai lehetőségedet kiaknázod, azt ami benned lett volna, ha jobban figyelsz magadra.
36/46 A kérdező kommentje:
De miért ultragáz a belsőm? Azért mert nem akarom magam kikosarazás után mégjobban leégetni? Vagy azért mert nincsen pénzem plasztikai műtétre és ezt leírtam? Halvány lila fogalmam nincs hogy mit olvastál ebből a pár sorból amitől ennyire kiakadtál.
2019. ápr. 20. 22:49
37/46 A kérdező kommentje:
A válaszolók átverése meg hogy itt becsajozzak az meg teljesen nonszensz. Fogalmam sincs hogy mi alapján jöhettek ezek a sületlenségek. Bár gondolom neked is rossz napod van ahogy nekem is de azért nem kellene egyből mindenféle ok nélkül egymás torkának ugrani.
2019. ápr. 20. 22:52
38/46 anonim válasza:
Kezdhetném sorolni, de már eldöntötted, hogy változtatni márpedig nem fogsz semmin. Akkor meg minek. Be vagy zárkózva a saját kis világodba, és - a szexhiányt leszámítva - láthatóan jól érzed ott magad.
39/46 anonim válasza:
Ja, mert szerinted az, hogy fölteszel egy olyan kérdést, amire te már tudod a választ, az nem a válaszolók átverése. Értem.
40/46 A kérdező kommentje:
De változtattam. Komplett ruhatárcsere+40 kg fogyás de ez nem elég.Csak tudod nincsen látszottja annak amennyit foglalkoztam vele és ez eléggé kiábrándító.
2019. ápr. 20. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!