Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van hogy a nők kb 90...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy a nők kb 90 %-ával akikkel találkoztam életem során simán kijövünk egymással, de ha felvetném a randi fogalmát egyből kosarat kapnék?

Figyelt kérdés
23 évesen már kezdem egy kicsit unni...
2019. ápr. 20. 20:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Hajbeultetes, lézeres arckezeles, fogszabalyzo (lehet alkapocs műtét is kell, csontkovacs ha ezeket megcsinalod attól még te ugyanaz az ember leszel, csak úgy mint ha kamaszkent egészségesen fejlődtél volna, akkor lett volna könnyebb korigalni ezeket a dolgokat.
2019. ápr. 20. 22:07
 22/46 A kérdező kommentje:
És szerinted kinek van erre pénze ? Tudod mennyi ez egybevéve ?
2019. ápr. 20. 22:08
 23/46 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok amúgy szerintem d vitamin és kalcium hiány miatt alakultak ki nálad, de egy orvos jobban tudná megmondani, így látatlanban nem tudom.
2019. ápr. 20. 22:08
 24/46 anonim ***** válasza:
57%
Elárulnád, minek írsz ki olyan kérdést, amire - velünk ellentétben - te nagyon is jól tudod a választ?
2019. ápr. 20. 22:09
 25/46 anonim ***** válasza:
Ja, és 23 évesen ráncosodsz? Mégis hol?
2019. ápr. 20. 22:10
 26/46 anonim ***** válasza:
46%
Tudom mennyi, de egy életed van és ha már elb##sztad a serdülőkort az egészségtelen életed és trehanysogod miatt (mint én) akkor már próbáld meg kijavitani amit lehet, szerintem többet ér egy teljes élet, mint egy új kocsi.
2019. ápr. 20. 22:10
 27/46 A kérdező kommentje:
Főleg az alsó szemhéjamnál és a homlokomon. Igen ott ahol teljesen ki van kopaszodva.
2019. ápr. 20. 22:12
 28/46 anonim ***** válasza:
25-4 lehet rancosodni ha nem iszik eleget és vitaminhianyban (a, e) szenved.
2019. ápr. 20. 22:12
 29/46 anonim ***** válasza:

Még most sem késő elkezdeni az egészséges táplálkozást.

[link]

Ennyi igazán tőletek is kitelhetett volna.

Egyébként még adós vagy a válasszal, kérdező: minek írsz ki olyan kérdést, amire már annak feltevése előtt tudod a választ?

2019. ápr. 20. 22:19
 30/46 A kérdező kommentje:
Mert olvasok itt rengeteg olyat, hogy a belső fontosabb (bár ehhez eleve nem fűztem sok reményt) , meg a tapasztalatlan csunya férfiakat egyől elküldik úgy hogy szóba sem állnak velük.
2019. ápr. 20. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!