Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a harmadik randin a két fél lefeküdtek egymással?
akkor gáz, ha valamelyikőtöket ez zavarja...
24F
akkor gáz, ha mind a 2en 15 év alattiak..
#4 nekem meg az nem kellene aki a 3. randin már szétteszi.. egyén válogatja.
Életem eddigi legnagyobb szerelmével, akivel 2,5 évet voltunk együtt, a 2. randinkon feküdtünk le akkor egymással.
7:
Te nem érted. Ahhoz hogy egy nő széttegye, azért a férfinak is tennie kell valamit. Te gondolom nem vagy egy túl kezdeményezős, rámenős férfi. Hidd el ez a férfin is múlik, hogy a nő hogyan viselkedik. Volt lány, aki azt mondta nekem csak azért feküdt le a harmadik randin, mert látta hogy milyen kezdeményező vagyok, az előző barátját meg kb. a tizedik randiig váratta. Érted már? A nők viselkedése sokszor a férfi viselkedéséből következik ebben. Ha te nem kezdeményezed a szexet, akkor a nő nem fogja azt mondani, hogy "Na gyere fel dugni hozzám", a harmadik randin.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!