Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy a nők kb 90 %-ával akikkel találkoztam életem során simán kijövünk egymással, de ha felvetném a randi fogalmát egyből kosarat kapnék?
Feladom. Akkor maradj egyedül és sírj tovább.
Az, hogy őszintén közlöd, hogy mik a szándékaid az NEM nyomulás. Akik ezt mondták, nyilván valamit mondaniuk kellett, hisz nem jöttél be nekik külsőre!
Nyomulás az, amikor azonnal le akarnád smárolni minden ismertség nélkül, vagy azonnal meg akarnád fogni a fenekét, vagy mondjuk a legféltettebb magánügyeiről faggatnád, vagy mondjuk az első randi után már szexet akarnál.
"Akik ezt mondták, nyilván valamit mondaniuk kellett, hisz nem jöttél be nekik külsőre!"
Hát akkor feladom és sírok tovább. Más választásom úgysincsen.
Nem mert 1. Ez ultragáz.
2. Tudom hogy mik a problémáim külsőleg,de nem nagyon tudnék rajta korrigálni.
"1. Ez ultragáz."
Nem az. Simán csak gyáva vagy.
"2. Tudom hogy mik a problémáim külsőleg,de nem nagyon tudnék rajta korrigálni."
Mégis mi lehet az a kijavíthatatlan dolog? Vízfejű vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!