Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van hogy a nők kb 90...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy a nők kb 90 %-ával akikkel találkoztam életem során simán kijövünk egymással, de ha felvetném a randi fogalmát egyből kosarat kapnék?

Figyelt kérdés
23 évesen már kezdem egy kicsit unni...
2019. ápr. 20. 20:51
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Igy megy ez. :D
2019. ápr. 20. 21:12
 12/46 A kérdező kommentje:
Ha úgy közelítek, hogy konkrétan a tudtukra adnám, hogy barátkozáson kívül más szándékom is van, az bizony nyomulás. Akkor meg azért kosarazna ki. Tudom volt már ebben is részem.
2019. ápr. 20. 21:33
 13/46 anonim ***** válasza:
60%

Feladom. Akkor maradj egyedül és sírj tovább.

Az, hogy őszintén közlöd, hogy mik a szándékaid az NEM nyomulás. Akik ezt mondták, nyilván valamit mondaniuk kellett, hisz nem jöttél be nekik külsőre!

Nyomulás az, amikor azonnal le akarnád smárolni minden ismertség nélkül, vagy azonnal meg akarnád fogni a fenekét, vagy mondjuk a legféltettebb magánügyeiről faggatnád, vagy mondjuk az első randi után már szexet akarnál.

2019. ápr. 20. 21:37
 14/46 A kérdező kommentje:

"Akik ezt mondták, nyilván valamit mondaniuk kellett, hisz nem jöttél be nekik külsőre!"

Hát akkor feladom és sírok tovább. Más választásom úgysincsen.

2019. ápr. 20. 21:47
 15/46 anonim ***** válasza:
75%
Akkor a nők 90%-a számára, akiknél eddig próbálkoztál, nem vagy vonzó. Eszedbe se jutott, hogy legalább baráti alapon tanácsot kérj, hogy mikor legközelebb másvalakinél próbálkozol, addigra min kellene változtatnod magadon?
2019. ápr. 20. 21:48
 16/46 A kérdező kommentje:

Nem mert 1. Ez ultragáz.

2. Tudom hogy mik a problémáim külsőleg,de nem nagyon tudnék rajta korrigálni.

2019. ápr. 20. 21:52
 17/46 anonim ***** válasza:
32%
Jó vagy, de nem eléggé. Vagy a pénzed kevés, vagy nem nézel ki elég jól.
2019. ápr. 20. 21:57
 18/46 anonim ***** válasza:
62%

"1. Ez ultragáz."

Nem az. Simán csak gyáva vagy.

"2. Tudom hogy mik a problémáim külsőleg,de nem nagyon tudnék rajta korrigálni."

Mégis mi lehet az a kijavíthatatlan dolog? Vízfejű vagy?

2019. ápr. 20. 22:00
 19/46 A kérdező kommentje:
És ha mindkettő egyszerre? Akkor megütöttem a "főnyereményt" ?
2019. ápr. 20. 22:00
 20/46 A kérdező kommentje:
Durván kopaszodó,ráncos görbefogú, púpos,csámpás. És nem vagyok gyáva,de azért hülyét sem csinálok magamból.
2019. ápr. 20. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!