Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hé, csajok! Mitől olyan vonzó számotokra, ha egy srác totál laza?
Figyelt kérdés
Nem vágom miért van ez.. de ha a "teljesen beletojok a világba" arcom mutatom, akkor sokkal sokkal könnyebben becsajozok.
DE MIÉÉRT? mégis mit láttok egy ilyen ez az utolsó pillanat emberben?
Nem zavar, hogy nincs pillanatnyilag jövőkép vagy valami? "carpe diem", oszt' jónapot?
2019. ápr. 19. 21:44
12/19 anonim válasza:
Nem feszeng, stabilan áll ebben a Világban, tudja hol a helye, talpraesett, bátor, nem fél önmaga lenni, könnyed hangulatú, szabadszelleműnek tűnő/ felszabadult/ életvidám; üdítő társaság.
13/19 anonim válasza:
*meg a magabiztosságot a férfiassággal azonosítják, és biztonságban érezhetik magukat mellette, azt sugallja pl a harsányság.
14/19 A kérdező kommentje:
hú, de komplexek vagytok ti csajok.. csak tudnám miért csíplek ennyire titeket (:
2019. ápr. 19. 22:13
15/19 anonim válasza:
10: Mivaan? :D:D Hát sztem nem én vagyok egyedül itt, aki nem azok közül való, akivel összejöttél és tudhatná a választ.
16/19 anonim válasza:
12.és13.vagyok,mégegyet írnék, :kisugárzás
17/19 A kérdező kommentje:
15, nem kell a toxic! :D
2019. ápr. 19. 22:56
18/19 anonim válasza:
Mièrt, szerinted az kéne vonzó legyen, ha valaki feszült, idegbeteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!