Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit tesztek, ha a nektek tetsző srác félénk?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tetszik egy szingli fiú, külsőre és belsőre is. Tehát nagy gond nincs vele, csak félénk, szótlan. Kell neki egy kis idő, hogy feloldódjon.
2017. dec. 19. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Lelépnek.
2017. dec. 19. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nálam a félénkek nem jöhetnek szóba.

Ez a félénk srác le mer egyáltalán szólítani egy csajt, vagy arra vár, hogy majd a csaj szólítsa le őt?

2017. dec. 19. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahogy férfiakból is van határozott és félénk, úgy nőkből is. Szóval lesz olyan nő, aki fog kezdeményezni és türelmes lesz. Tapasztalatból mondom.
2017. dec. 19. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a szótlan srácokat :( Annyira rossz velük beszélgetni.
2017. dec. 19. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szótlan, akkor honnan tudjam, milyen belsőre? A másik, hogy a legtöbb esetben a szótlanság tünete mögött súlyosabb problémák rejlenek: pl. aki ilyen, az nagyon sok esetben a saját pszichéjében zajló folyamatokat durván leegyszerűsítve látja, vagyis önismerethiányban szenved. Vagyis nekem is kizárt, hogy ilyesvalaki tetsszen.
2017. dec. 19. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig kezdeményezek beszélgetést azokkal akik érdekelnek,. Türelmetlen sem vagyok, ha első egy-két alkalommal nem is jutunk tovább pár szónál, attól még később is próbálom szóra bírni (hacsak nem egyértelműen elutasító). Randira hívni, lesmárolni stb. viszont nem fogom. Ha sikerül elérnem, hogy megeredjen a nyelve, és már ő is tud velem beszélgetést kezdeményezni, akkor átcsúsztatom a kezdeményezés lehetőségét neki. Ilyenkor megint türelmes vagyok, mert ez megint időbe telhet.

Ha sokadik beszélgetés kezdeményezése után még mindig ott tartunk, hogy alig válaszol, és begubózik, illetve magától még mindig nem szól hozzám, akkor viszont nem erőltetem tovább a dolgot. Amíg beszélgetni sem tudunk, addig sajnos továbblépni sem lehet. A tetszésből nem lesz szerelem, ha nem tudom a másikat megismerni.

2017. dec. 20. 05:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek teljesen.

Egyébként meg erre a saját példám tudom mondani:

páromat neten ismertem meg. Én elég beszédes vagyok, és vele anno skypeon hetekig éjszakákat beszéltünk át (akkor külföldön élt). Majd leutazott hozzám, randi, teljesen elbűvölt, soha nem fogytunk ki a szóból és mert is kezdeményezni.

Később mondták a barátok, ismerősök hogy teljesen le vannak hidalva, mert párom mindig csendes-rendes-visszahúzódó kategória volt. És ma is valamennyire ilyen, de anno tudta hogy én kellek neki, és akkor vett egy nagy levegőt, és meglépte a dolgokat.

Ki kell lépnünk a komfortzónánkból néha hogy igazán éljünk. :)

2017. dec. 20. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha tudnám hogy én is tetszem neki csak félénk bármeddig képes lennék várni rá. Legyen olyan tempóban ahogy neki jó, nem rontunk ajtóstul a házba.
2017. dec. 20. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Más férfiakkal táncolnak és smárolnak. True story.
2017. dec. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!