Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hé, csajok! Mitől olyan vonzó számotokra, ha egy srác totál laza?
Nem vágom miért van ez.. de ha a "teljesen beletojok a világba" arcom mutatom, akkor sokkal sokkal könnyebben becsajozok.
DE MIÉÉRT? mégis mit láttok egy ilyen ez az utolsó pillanat emberben?
Nem zavar, hogy nincs pillanatnyilag jövőkép vagy valami? "carpe diem", oszt' jónapot?
laza = stabil
paradoxon, de okééé, ez bejön:D
Az ellentétek vonzák egymást, nálam pl ez a helyzet. Én sokszor (bár fejlődök) elég merev tudok lenni, mindennek pontosan megvan a helye az életemben. Nekem jó érzés ha olyan ember van mellettem, aki a lazább énemet hozza elő, a saját viselkedésével motivál a könnyedebb életre.
Plusz a laza emberek pozitívak, amik szintén vonzzák a másikat.
Figyelj, én nem az a lány vagyok, akivel becsajoztál.:) Szóval én nem tudom, nem is láttalak, nem tudok egyetlen dolgot mondani, ami vonzó benned.
Esetleg ha azoktól kérdeznéd, akiknek belazázva jöttél be, de komoly képpel nem?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!