Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek hol legyen szőrös egy igazi srác?
Figyelt kérdés
Szerintetek csajok hol elfogadott hogy egy srác szőrös, melyik testrészein?2018. júl. 8. 23:50
1/14 anonim válasza:
Nem nagyon szeretem a szoros férfiakat
Mellkason arcon háton hason egyáltalán nem viselem el
Max lábon viselem el a szőrt de azért ne legyen ott se Csubakka
Bőrét akarom érezni nem a szőrt ahogy hozzam surlodik
Számomra a szőr nem férfias hanem taszító
2/14 anonim válasza:
Nekem viszont bejön, ha egy férfi szőrös.
3/14 anonim válasza:
Szerintem lehet nyugodtan mindenhol. De a pénisze mindenképpen legyen szőrös; mert ha csupasz, engem akkor az taszít, de nagyon. A többi helyen meg ott borotválja, ami neki jól esik; de középen mindenképpen legyen szőrös. Meg a mellkasa is : vagy izmos legyen, vagy szőrös; de az izmos-szőrös is jó; csak ezek közül az egyik legalább legyen rá igaz; mert ne legyen csupasz. Meg az pl szerintem nagyon ronda és taszító tud lenni még a legtöbb esetben; amikor a pasinak a karján nincs semmi szőr. Ha nagyon szép genetikájú a bőre; akkor azzal még lehet kompenzálni, ha nem szőrös a karja; mert ismerek egyébként olyan pasit, akinek nagyon tetszik a karja, habár szőrteleníti. Ja és a kézfejszőrtelenítés ugyanez. Tehát az is tud még nőknél is hát undi is lenni, különösen télen, ha kipirosodik; és akkor ott piros meg fénylik a bőre, mert hiányzik róla a szőr. Az még nőn is borzasztóan néz ki, amikor a kézfejét, meg az ujjait leszőrteleníti. Bár azt még lehet egy kis körömlakkal kompenzálni, hogy akkor odavonni a körmökre a figyelmet, és ott akkor nem lesz olyan feltűnő meg zavaró a csupaszság. Meg az orrából ne szedje ki, azok oda kellenek a kis orrszőrök. A lábán, hónalján talán lehet, hogy mindegy, mennyi szőr van, hónalján tuti, de most lábról akartam képet keresni, ott még arról nem találtam olyan képet, ami alapján egyértelműen el tudnám dönteni. Várjunk... Hát, inkább legyen rajta legalább egy kevés szőr ; mert a túl csupasz talán abból is nagyon ritka keveseknek áll jól. Úgy is csinálhatja, hogy meghagyja az egészet; meg úgyis, hogy ritkításként egy kicsit itt-ott beleborotvál.
4/14 anonim válasza:
Hát én nem tudom honnan jött nektek ez a "szőrtelen férfiak a nyerők" téveszmétek mostanában, de még a normálisabb 16 évesen is undorodnak a csupasz férfiaktól
5/14 anonim válasza:
Ott, ahol neki jólesik. Az ő teste, nem amiatt szeretek bele valakibe, hogy épp hol szőrtelenít és hol nem.
6/14 anonim válasza:
Nekem annyi "kívánságom" van, hogy a nemiszervénél és a hónalján rövidítse meg. Ott szeretem a fazonírozást. A herét ideális esetben borotválja, az az egy amire azt mondom legyen csupasz amennyiben ottani kényeztetést is szeretne, ha megvan nélküle felőlem az is lehet szőrmók.
A többit teljesen rábízom, csupaszcsigával viszont nem tudnék járni. Számomra nem férfias ha szőrtelenebb nálam.
7/14 anonim válasza:
Nekem csak az tetszik, ha lábon, karjain és a hónalján szőrös. Máshol ne legyen az.
8/14 anonim válasza:
Hónalját és fanszőrzetét igazítsa, a többi legyen természetes.
9/14 anonim válasza:
Minimálisan a mellkasán,esetleg a karján.
10/14 anonim válasza:
En azt szeretem, hq a karjan, a laban, a mellkasan, a hasa aljan egy csikban, az arcan, az agyekanal es a honaljan is szoros ( bar az utobbi ketto lehet fazonirozva). A herek viszont tenyleg jobbak csupaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!