Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szerintetek hol legyen szőrös egy igazi srác?

Figyelt kérdés
Szerintetek csajok hol elfogadott hogy egy srác szőrös, melyik testrészein?

2018. júl. 8. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
A nőknek a borostás arc és a szőrtelen felsőtest tetszik.
2018. júl. 9. 07:44
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan, hogy "a nőknek" ez vagy az tetszik, nem vagyunk egyformák. Engem pl nem zavar, ha egy férfi egyáltalán nem szőrtelenít (a szakálla rövidre vágásán kívül), az ő teste, felőlem csinálja azt, ami neki jól esik (cserébe tőlem se várja el, hogy naponta borotválkozzak ész nélkül). Viszont van olyan nő, aki azt szereti, ha egy férfi sehol nem szőrös vagy csak bizonyos helyeken viseli el a párján a szőrt.
2018. júl. 9. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Hótmindegy. Az ő teste, ott szőrtelenítse, ahol neki tetszik.
2018. júl. 9. 09:24
 14/14 anonim ***** válasza:
35%

"A nőknek a borostás arc és a szőrtelen felsőtest tetszik."

Akkor itt egy nő: nekem a páromon a frissen borotvált arc és a szőrös mellkas tetszik. :)) Neki kifejezetten nem áll jól a borosta. A csupasz mellkas meg kisfiús.

Egyébként nekem mindegy hogy hol szőrtelenít, a több csupaszság jobban zavar. Egyedül a háton a dzsungel, ami már kicsit sok nekem.

2018. júl. 9. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!