Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönne egy vékonyabb srác fedetlen felsőtesttel egy társkeresőn vagy csak a kigyúttak inkább?
Ilyen képet semmiképp ne tegyél fel magadról! Én személy szerint ha izmos, ha nem, az ilyen férfiakkal sosem foglalkoznék.
Én sem teszek fel bikinis vagy fehérneműs képet magamról, holott (mások szerint is) nagyon jó alakom van. Az nem idevaló egyszerűen. Azt mutatja, hogy csak a külsőségek számítanak, vagy csak a szex, és nem az, ami belül van. Én az ilyenekre úgy tekintek, hogy az intellektusával nem tudna megfogni, ezért próbálkozik ilyen képekkel, és emiatt nálam ki is estek. Szexpartnerkeresőn lehet érdemes, de ha intelligens társat keresel, hosszú távra, ezzel nem kerülsz sok nőnél a nyerő kategóriába, akár jól nézel ki, akár nem.
N
Én őszínte leszek, (nyugodtan le lehet pontozni érte) ha szépen ki van dolgozva egy srác teste és nem az agyongyúrt kategória én meg szoktam nézni a képeiket. Valjuk be, jól néz ki. Viszont ettől függetlenül az első gondolatom mindig az, hogy ezzel nagyképűség társul és kalandokat keres nem egy komoly kapcsolatot. :D Ez persze nem mindenkire igaz, személyfüggő. Társkeresőzni nem szoktam, facebook-ra gondoltam pl.
Ugyanakkor nekem a vékonysággal sincs semmi bajom, de azért ne legyen csontvékony.
Kérdésedre válaszolva, szerintem ne ilyen képet tegyél fel. Sokkal jobb benyomást kelt szerintem egy "normális" kép azoknál akik komoly kapcsolatot keresnek. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!