Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi, hogy egy srác az összes lányt, aki tetszik neki, vagy aki lekoptatta elkezdi kocsival követni, figyelgetni, arra autózni?
Pluszban még álhíreket is terjeszt...
Nem egy, nem kettő, minimum 5 lányt fel tudok sorolni...
Nem is feltétlenül rád gondoltam, kérdező, meg nem is akkora érvágás, hogy most én a sarokban zokogjak minimum órákig, de inkább hetekig miatta, csak nem értem, miért vagyok állandóan lepontozva, függetlenül attól, hogy mit írok. Azaz sejtem, mert egy kérdésemmel egyszer nem arattam osztatlan sikereket, és páraknak nem tetszettek a gondolataim, aminek sértegetve, káromkodva hangot is adtak.
Na mindegy, ettől függetlenül továbbra sem feltétlen normális dolog, amit a kolléga úr csinál. Ez van, amikor a szociopatává nevelt embernek túl sok szabadideje van.
Kolléga úr 😂😂😂😂
Ez valami fétis, mimt van, aki mindig hívogatni áll neki a csajokat... Sak azt könnyebb bizonyítani, meg lecseréled a számodat...
Egyébként pont ma hallottam vissza, hogy a büdös f....opó rohatgadém, megint hazudozik rólam mindent...
A szüleim nem hisznek nekem, hiába mondtam nekik...
Kimondhatjuk, tönkretette az életemet.
2 közeli barátnőmmel is ezt tette fél/egy évif, meg jó pár lánnyal. Mondták mások is, hogy még csak köszönni sem szabad neki, mert rád szál és félévekig zaklat.
Amúgy ők azért nem tettek semmit, mert lefeküdtek vele...
Mindenféle hazugságot terjeszt, faluban meg gyorsabban terjed, mint a lepra...
valszeg azért írja ki mert baromira zavarja a helyzet még mindig.
és ha nem írnak az előzőre akkor eltűnik a semmibe a kérdés.
ez a lepontozós emberke honnan tudják hogy te hova írsz ha nincs kint
a user.vagy ti egész nap itt lógtok és láttok minden bejegyzést ?
és mi van ha tévedtek és tök más emberek írnak vagy pontozgatnak
honnan tudnád meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!