Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mi, hogy egy srác az összes lányt, aki tetszik neki, vagy aki lekoptatta elkezdi kocsival követni, figyelgetni, arra autózni?

Figyelt kérdés

Pluszban még álhíreket is terjeszt...

Nem egy, nem kettő, minimum 5 lányt fel tudok sorolni...

2019. ápr. 17. 12:15
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk túl nagy igényei nincsenek, mindegy, csak lány legyen neki...
2019. ápr. 17. 12:17
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos beteg.
2019. ápr. 17. 12:18
 3/19 anonim ***** válasza:
4%
Kíváncsi, hogy kivel jön a csaj össze, ki lehet az, aki jobb nála. Az álhírekkel bosszút akar állni a lekoptatások miatt.
2019. ápr. 17. 12:20
 4/19 A kérdező kommentje:

Volt, hogy napi 10-20 alkalommal is elautózott erre, volt, hogy a haverjai kocsijaival...

Tényleg beteg.

2019. ápr. 17. 12:23
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ennek olyan oka van, amit pszichiáter tudna megállapítani.
2019. ápr. 17. 12:28
 6/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
87%
Beteges.
2019. ápr. 17. 12:32
 7/19 anonim ***** válasza:
És hagyod, hogy ez befolyásolja az életed hosszú-hosszú hónapok óta, rengetegszer írtam már neked és úgy érzem semmit nem fogadsz meg, csak újra és újra kiírod. A barátnőjének elmondtad már? Még mindig nincs egy férfi ismerősöd/rokonod se akitől segítséget kérhetnél?
2019. ápr. 17. 13:19
 8/19 A kérdező kommentje:

Elmondtam a lánynak. Nem hitt nekem, meg ő már "hallott rólam dolgokat", mondjuk nem hiszem kettő, akkor a kedves barátjáról is érdeklődhetne. Álomvilágban él.

Nem használ. Bár most elköltöztek és megritkult, nem "tud" jönni. De ez akkor is beteg, ez a protokolja, megteszi másokkal majd

2019. ápr. 17. 13:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Továbbá én vagyok a rossz, meg minden, meg tönkretette konkrétan az életemet...
2019. ápr. 17. 15:03
 10/19 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Valaki ennyire nem bírja a pofámat, hogy minden egyes válaszom le van pontozva a tartalmától függetlenül, vagy úgy mégis, mi volt a baj ez alkalommal? Nem elég valószerű? Vagy annyit kellett volna írnom, hogy "beteg pszichopata, jelentsd fel"?
2019. ápr. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!