Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik valaki, nőként hogyan kezdeményezzek?
Egy munkahelyen dolgozunk, de csak látásból ismerem. (Nagy a cég.) Mindig mosolygunk egymásra, amikor összefutunk. De az is lehet, hogy ő egyszerűen csak ilyen, és mindenkire mosolyog.. :D
Szóval lehet, hogy nem is tetszem neki. De annyira helyes.. Nagyon szimpatikusnak tűnik. Hogy kezdeményehetnék úgy, hogy ne legyen égés, hogy ha nem kölcsönös a szimpátia?
Bocsánat, ha bugyuta a kérdésem.
Mindketten felnőttek vagyunk már.
Valamivel csak meg tudod szólítani, ha már egy cégnél dolgoztok... Mondjuk keresd XY-t, és kérdezd meg, nem látta-e véletlenül. Vagy munkával kapcsolatosan kérdezhetsz nagyjából bármit, és abból már kialakulhat beszélgetés.
Ne a kudarcra összpontosíts, nincsen veszítenivalód!
Köszönöm a kommented.
Igen, közös témánk az lenne, hisz azonos az érdeklődési körünk, ha már mindketten itt dolgozunk.. ez oké.
De hogy kezdjem? Azt szeretné, hogy hogy ha tetszem neki, akkor azt tudja, ha meg nem, akkor ne legyen gáz a szitu, hogy én meg nőként ott izélek neki.. Érted.
A "szemezést" már próbáltam, de félek, hogy már túlzásokba estem így is. Mert ha nekem tetszik valaki, akkor veszettül vigyorgok folyamatosan, amíg ránézek.. :'D
Jajj..
Ja, igen. Az első, és egyben legégetőbb probléma:
Még nem mutatkoztunk be egymásnak. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!