Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lánynál aki mindenkivel nagyon kedves honnan lehet tudni hogy tetszik neki egy srác?
Megérint véletlenszerűen, köszönéskor ha puszi van, végigsimít a karodon, hátadon. Ha finoman csapkodná a hátadat, akkor haverként tekint rád. A simi több.
A lábfejei feléd fordulnak, ha álltok, ültök. Nem kulcsolja össze a karjait sohasem, hanem leengedve hagyja, miközben feléd fordul. Birizgálja a haját : csavargatja, dobálja egyik oldalról a másikra. Sokszor megérinti az arcát, mintha vakarná az orrát, ugyanez tarkóján is. Ekkor zavarban van. Megnyalja a száját többször is, félmosolyt ereszt el többedjére is. De ami nagyon fontos: kitagulnak a pupillái, ez tudat alatt történik. Vonzalom hatására egy hormon aktiválódik és megtágítja a pupillát. 🙂
Ahogy írták is, lényegében kisebb-nagyobb mértékben másabb veled, mint másokkal. Ennyi. :)
Én is ilyen lány vagyok.
Ez a hajdobálás h_lyeség, azóta már újabb ilyen témájú "kutatás" is lehozta/megdöntötte. Sok nő akkor csinálja, ha unatkozik, vagy szimplán piperkőc. Max akkor vedd jelnek ezt, ha közben rád néz, de még így sem biztos önmagában.
Amúgy ahogy# 3-as is írta. Aki nagyon tetszik, azzal pedig nem vagyok annyira közvetlen és felszabadult, hanem sokkal visszafogottabb, olykor félszegebb. Ez abban nyilvánul meg, hogy a többi pasival lazán eldumálok és elröhögök, de azzal az eggyel ez így nem megy, mert van egy minimum enyhe, kislányos zavar.
Vagy ha már oldottabbak a gátlásaim, vagy nem kelt zavart bennem a másik, ez megnyilvánul már ennek az ellenkezőjében, ilyenkor valóban meg-meg is érintem néha, észreveszik nálam ha finoman közeledek. Mélyebben vagy hosszabban nézek a szemébe és közben mosolygok. Mármint ez még melegebb mosoly és tekintet, mint ami alapból van nálam.
Egyébként meg rém egyszerűen derítheted ki: kezdj el felé finoman közeledni, flörtölni, és figyeld a reakcióját. HA nem akar többet, akkor tartani fogja a távolságot, ha nem, akkor viszonozni fogja a gesztusaidat. Sosem értettem, miért nem tudják ezt "kideríteni" az emberek.
Maximum ha persze az illető foglalt és nem piszkálják nyíltan, mert talán amúgy is leplezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!